Bistro Manon

Auteur: Manon Proper | ISBN: 9789461432605 | Pagina's: 224 | €25.95 | Verschijningsdatum: 15 september 2021

Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden.

Bistro Manon biedt hoofd- en bijgerechten: je kiest het hoofdgerecht dat je die avond wilt eten en vervolgens kun je eindeloos variëren met passende bijgerechten. Met deze flexibele opzet kun je met betrekkelijk weinig moeite toch iedere dag iets anders op tafel zetten.

Combineer Marokkaanse gehaktballetjes met saffraanrijst of kies voor couscous. Serveer daarbij gegrilde courgettes of een komkommersalade. Maak een Indiase curry met gekookte rijst. Ook lekker met naanbrood of raita. Naast de (internationale) receptuur geeft Manon tips over de voorraadkast, slimme kooktechnieken en diverse basisrecepten.

De pers over Bistro Manon

Het valt veel volgers op Instagram op dat Manons kinderen bijna alles eten. Van Thaise en Indiase curry’s tot venkelsalade met shakshuka. Ze krijgt steeds meer vragen over wat ze allemaal kookt voor haar gezin. “Ik zie vaak dat ouders dan gezond voor hun kinderen willen koken, maar dan iets heel makkelijks, kinderlijks op tafel zetten. Dat hoeft niet”.

RTL Nieuws

Nieuws

Najaarsbrochure is live!
Met nog een stralende zomer in het vooruitzicht, zijn we toch ook alweer met onze gedachten bij de maanden waarop de dagen korter worden en we verlangen naar comfort food. Met trots presenteren we de 8 nieuwe titels die vanaf september gaan verschijnen. Lees meer