Bubala is een levendige viering van vrolijke, vegetarische gerechten en geïnspireerd op de keukens van het Midden-Oosten. Een prachtig uitgevoerd kookboek voor iedereen die (nog) creatiever wil koken met groenten: zonder nepvlees en zonder ingewikkelde technieken. Bubala biedt Midden-Oosterse groentegerechtjes met een Europese en Aziatische twist.
Van gestoofde venkel met saffraan & harissa-labneh tot knolselderij met Café de Paris-saus & gebakken kappertjes. Van mezze zoals hummus met crispy harissa-jalapeño-abrikozenolie tot geroosterde preispiesjes met amba of gesmoorde spitskool met opgeklopte tofu, bieslook-gembersalsa & ponzu. Of wat denk je van baklava-semifreddo als zoete afsluiter?
Bovendien biedt Bubala voorraadkastrecepten zoals specerijenmengsels, tafelzuur en vele andere condimenten. Met de focus op kleine gerechten boordevol smaak, handige technieken en eenvoudige ingrediënten herdefinieert Bubala de vegetarische keuken.