No items found.
Comida Mexicana
ISBN:
9789461432520
Pagina's:
224
Prijs:
€ 27,50
Verschijningsdatum:
7
April
2021

De Mexicaanse keuken heeft veel meer te bieden dan taco’s en guacamole. De Mexicaanse Rosa Cienfuegos laat zien hoe rijk deze keuken is in dit fraai vormgegeven kookboek. Comida Mexicana biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen.

Duik de keuken in en begin bij de basis: maak zelf tortilla’s, salsa verde of roja en frijoles charros, het meest gegeten bonengerecht in Noord-Mexico. Geniet van typisch Mexicaans streetfood, bekend als carnachas, en waan je aan een eetstalletje in Mexico. Verras je tafelgenoten met de lekkerste vis-, vlees- en groentegerechtjes en sluit af met een flan Mexicano of pastel de tres leches.

Comida Mexicana is bovenal een praktisch kookboek: geen ellenlange lijsten met benodigde ingrediënten; de producten zijn bovendien goed verkrijgbaar en de recepturen zijn eenvoudig te volgen dankzij de heldere uitleg van de auteur. Met dit kookboek haal je de echte Mexicaanse eetcultuur in huis.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Ceviche uit ‘Comida Mexicana’

Een van de beste gerechten om te eten op een warme zomerse dag is ceviche: verse vis bereid in limoensap met groente en chilipeper erbij. Het maken van ceviche op de Mexicaanse manier is eigenlijk het creëren van een strandsfeer op een drukke dag.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Ceviche uit ‘Comida Mexicana’

Een van de beste gerechten om te eten op een warme zomerse dag is ceviche: verse vis bereid in limoensap met groente en chilipeper erbij. Het maken van ceviche op de Mexicaanse manier is eigenlijk het creëren van een strandsfeer op een drukke dag.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Tortillachips uit ‘Comida Mexicana’

Vandaag is het internationale Tortillachips Dag! Je kunt tortillachips natuurlijk in grote zakken in talloze smaken in de supermarkt kopen, maar ze zijn heel makkelijk thuis te maken en zelfgemaakte smaken bovendien veel, veel lekkerder! Proef het zelf en ga aan de slag met onderstaand recept.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Coctel de camarón uit ‘Comida Mexicana’

Een klein beetje zomer in de winter: Overal op markten in Mexico kun je deze coctel de camarónes (garnalencocktail) vinden. Het is het populairste zeevruchtengerecht in Mexico-Stad. Heerlijk fris en heel gemakkelijk zelf te maken.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Tacos de Cochinita Pibil uit ‘Comida Mexicana’

Cochinita Pibil (pulled pork op z’n Mexicaans), is afkomstig uit het zuiden van Mexico en is waarschijnlijk de beroemdste tacovulling. Probeer dit recept uit ‘Comida Mexicana’ eens – je zult verrast zijn hoe eenvoudig de bereiding is.
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.