Nieuws

Recept: Stoofpotje van buikspek en paddenstoelen
vrijdag, 21 september 2018
Met ‘Time’ van de Britse chef-kok Gill Meller kook je elk seizoen op elk moment van de dag de lekkerste gerechten. Van speltwafels met geweld fruit en een brandnetelomelet tot een zomerse moestuintaart en deze heerlijke stoofpot van buikspek en paddenstoelen. Lees meer

Nieuw: Time
dinsdag, 18 september 2018
De Britse chef-kok Gill Meller benadrukt in zijn tweede boek ‘Time’ hoe belangrijk het is om tijd te maken voor goed eten. En tja geloof ons maar gewoon wanneer we zeggen dat je na het openslaan van dit boek niks anders meer wilt. De keuken in duiken is echt je enige optie.   Lees meer

Recept: Mosselen op de wijze van Léon
vrijdag, 14 september 2018
Kijken jullie ook elk jaar weer uit naar het moment dat we weer volop van mosselen kunnen genieten? Met dit recept uit ‘Mosselen uit het atelier op Léon’ bereid je een heerlijk variatie op de klassieke mosselpan! Lees meer

Nieuw: Mosselen uit het atelier van Léon
donderdag, 13 september 2018
Fan van mosselen? Het mosselseizoen is al even aan de gang maar met ‘Mosselen uit het atelier van Léon’ heb jij weer boordevol inspiratie om de lekkerste gerechten met deze schelpdieren te bereiden. Van klassieke en Vlaamse mosselen tot mosselen met curry madras of gegratineerde Spaanse mosselen. Keuze genoeg! Lees meer

Recept: Varkensribben met ingelegde watermeloen
vrijdag, 7 september 2018
Deze Mexicaanse varkensribben uit ‘Breddos tacos’ lenen zich perfect voor een vrijdagavond. Je kent het wel van die gerechten die gewoon heel geschikt zijn om samen met vrienden of familie het weekend in te luiden onder het genot van een goed glas bier. Dit varkensribben recept is er zo een.    Lees meer