Nieuws

Nieuw: Slow
woensdag, 21 oktober 2020
Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur daalt, is er geen betere plek binnenshuis dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt comfort food: rijkgevulde soepen, langzaamgegaard vlees en gevogelte, krachtige curry’s, gegratineerde groenteschotels en verwarmende desserts. Van het fornuis en uit de oven. Lees meer

Nieuw: De kleine gids voor grote planten
dinsdag, 13 oktober 2020
Nieuw! De kleine gids voor grote planten. Oktober = woonmaand en met het najaar in het vooruitzicht waarin we veelal binnen zitten, is het kiezen en verzorgen van de juiste grote kamerplanten voor jouw woon- en werkruimte nu een stuk eenvoudiger! Lees meer

Recept: Kue lidah kucing uit ‘Bersama’
vrijdag, 9 oktober 2020
Dit is een koekje uit de categorie, als je er eenmaal aan begint… Het recept is eenvoudig te maken en leent zich prima voor variaties naar eigen smaak. Je kunt aan dit basisrecept rozijnen of chocoladedruppels toevoegen, of zelfs hoopjes jam. Je kunt helemaal losgaan! Gewoon experimenteren. Voor haar favoriete variatie laat Francis het amandelaroma weg en voegt ze gemberpoeder toe. Lees meer

Nieuw: Simply
dinsdag, 6 oktober 2020
Nu verkrijgbaar! In Simply geeft Sabrina Ghayour meer dan 100 nieuwe Midden-Oosterse recepten voor elke dag. Met haar kenmerkende, ongecompliceerde stijl van koken weet ze, na onder andere de bestsellers Persiana en Bazaar, opnieuw een reeks onmisbare gerechten te creëren waarbij geldt: optimale smaak, minimale moeite! Lichte snacks, aromatische hoofdgerechten en zalige zoetigheden worden afgewisseld met authentieke Perzische gerechten met een twist, ook voor vegetariërs en veganisten. Ongedwongen en smaakvol – zo simpel is het. Lees meer

Recept: Gemarineerde biefstuk met labneh, pulbiberboter & gebakken uitjes uit ‘Simply’
vrijdag, 2 oktober 2020
Voor dit gerecht heeft Sabrina Ghayour zich laten inspireren door Turkse Iskender kebap. De gemarineerde biefstuk met labneh en pulbiberboter zorgen voor een simpele maar doeltreffende explosie van smaken. Veeg de yoghurt op met heerlijk zacht platbrood en geniet maximaal. Lees meer