Nieuws

Nieuw: Smoked
dinsdag, 17 oktober 2017
Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel – van vis en vlees tot groente en zuivelproducten – te conserveren en aromatiseren. ‘Smoked’ is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent. Lees meer

‘Leafs’ genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2017!
maandag, 16 oktober 2017
Met trots kunnen we vertellen dat het prachtige kookboek ‘Leafs‘ is genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2017! Lees meer

Recept: geroosterde tomaten op toast uit ‘Gather’
vrijdag, 13 oktober 2017
Voor dit recept uit ‘Gather‘ moet je even wat geduld hebben (de tomaten gaan 1,5 uur in de oven), maar het resultaat is verbluffend! Lees meer

Nieuw: Whiskykenner word je zo
maandag, 9 oktober 2017
Moet je om whisky te drinken ouder zijn dan 50, directeur van een onderneming of gepensioneerd zijn, op de golfbaan staan of een kilt dragen? ‘Whiskykenner word je zo’ is een hedendaags whiskyboek voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van whisky.  Lees meer

Recept: couscous met kip, komkommer & yoghurt uit ‘Superdiners’
vrijdag, 6 oktober 2017
In ‘Superdiners‘ geeft David Bez 130 suggesties voor een gezonde, snelle en lekkere maaltijd. Zoals dit recept voor couscous met kip en een heerlijk yoghurtsausje. Lees meer