Nieuws

Recept: jalapeñopoppers uit ‘Limonade, fris & snacks’
vrijdag, 23 juni 2017
Overheerlijk: cheddar met het vuur van de jalapeñopeper. Die combi vind je ook in dit recept uit ‘Limonade, fris & snacks‘. Wil je experimenteren, gebruik dan padrónpepers. Die hebben een prettig bittertje, maar zijn niet zo heet als de jalapeño’s – als je tenminste niet de pech (of het geluk) hebt dat je die ene pikante uitzondering treft. Dat komt een op de tien, of twintig, of honderd keer voor. Lees meer

Tweede kookboek Bas Robben voorjaar 2018
woensdag, 21 juni 2017
NIEUWS! Na het succes van Zuur en het winnen van de Gouden Garde Publieksprijs voor ‘Kookboek van het jaar 2016’ kan een vervolg niet uitblijven. Voorjaar 2018 zal het tweede kookboek van Bas Robben verschijnen bij Good Cook. Wij zijn blij en trots! Lees meer

Recept: cheeseburger met bacon uit ‘Hamburgers’
vrijdag, 16 juni 2017
Een klassieker, deze cheeseburger met bacon uit ‘Hamburgers’! Serveer ‘m met zelfgemaakte cocktailsaus. Succes gegarandeerd! Lees meer

Nieuw: Poké
maandag, 5 juni 2017
Aloha! De poké bowl verovert Nederland. Dit uit Hawaï afkomstige gerecht is van oorsprong een snack van versgevangen rauwe vis met sojasaus, lente-ui en sesamolie, maar inmiddels kent dit iconische gerecht vele variaties. Je kunt dit natuurlijk eten in de diverse poké bowl-restaurants die hun deuren de laatste jaren hebben geopend, maar met dit boek kun je vanaf nu thuis aan de slag en eindeloos variëren. Lees meer

Recept: aardappelknotjes uit ‘Het spirelli kookboek’
vrijdag, 2 juni 2017
Wist je dat je met een spiraalsnijder veel meer kunt maken dan de standaard courgettespaghetti? Zoals deze aardappelknotjes uit ‘Het spirelli kookboek‘! Lees meer