Nieuws

Recept: mandarijn-negroni-granita uit ‘Suqar’
vrijdag, 16 november 2018
Deze zeer volwassen granita, de ijskoude versie van Gregs Malouf’s favoriete cocktail, vormt een genoeglijk einde – of juist het begin – van een maaltijd. Lees meer

Nieuw: Suqar
maandag, 12 november 2018
Oe la la, een pareltje, deze nieuwe titel van Greg & Lucy Malouf! Elke zoetekauw zal na het doorbladeren van ‘Suqar’ meteen boordevol inspiratie zitten om thuis aan de slag te gaan. En hoe heerlijk is het om eens iets anders uit de zoete Midden-Oosterse keuken te bakken dan de welbekende baklava. Denk bijvoorbeeld aan Labne-cheesecake met naar citrus ruikende bosbessen of dadels in kardemomkoffie. Dat wil je toch meteen uitproberen? Lees meer

Recept: bloemkoolwings met hete saus uit ‘Superveg’
vrijdag, 9 november 2018
Een van de meest geliefde snacks – chicken wings – kan worden getransformeerd tot een gezonder alternatief door bloemkool te gebruiken. Een heerlijk hapje voor op een feestje en ideaal als tv-snack vanavond! Lees meer

Ontmoet Bas Robben en Anne-Marij de Koning tijdens de Kookboekenweek
woensdag, 7 november 2018
Van 10 t/m 18 november 2018 is het Kookboekenweek. Op zaterdag 10 november ontmoet je auteurs Bas Robben en Anne-Marij de Koning op de Foodmarket bij Scheltema. Lees meer

Recept: sodabrood met zwarte bessen, geitenkaas, hazelnoot & rozemarijn uit ‘Time’
vrijdag, 2 november 2018
Collega Anne-Marij bakte deze week het super lekkere sodabrood met zwarte bessen, geitenkaas, hazelnoot & rozemarijn uit ‘Time’ van Gill Meller. We delen graag het recept met je! Lees meer