Nieuws

Recept: Rokerige stoofpot van bonen, maïs en kip uit ‘Slow cooked healthy’
vrijdag, 11 oktober 2019
Dit recept is een hartige mengelmoes van nootachtige en voedende bonen, maïs en een absoluut favoriet slowcookervlees; kippendijen. Het bestrooien met Parmezaanse kaas op het einde geeft extra pit. Lees meer

Nieuw: Slow cooked healthy
woensdag, 9 oktober 2019
De gerechten in ‘Slow cooked healthy’ zijn niet alleen superlekker, maar vooral ook gezond: voor iedereen mét en zonder een dieetrestrictie, en voor iedereen die nog meer gebruik wil maken van de slowcooker. ‘Slow cooked healthy’ geeft meer dan 100 beproefde slowcookrecepten met een gezonde insteek.   Lees meer

Recept: Spaanse gegratineerde mosselen uit ‘Mosselen’
vrijdag, 4 oktober 2019
Mosselen kun je op enorm veel manieren bereiden; koken, bakken, en cocotte, marineren, en papillotes of gratineren. Dat laatste is wat je gaat doen in dit recept. Eerst worden de mosselen op de klassieke wijze gekookt en daarna haal je de bovenste schelphelften ervan af om dit gerecht af te maken onder de grill voor een verrassende en heel smakelijke bereiding. Lees meer

In the picture: mosselen
woensdag, 2 oktober 2019
Fan van mosselen? Het mosselseizoen is al even aan de gang maar met ‘Mosselen uit het atelier van Léon’ heb jij weer boordevol inspiratie om de lekkerste gerechten met deze schelpdieren te bereiden. Van klassieke en Vlaamse mosselen tot mosselen met curry madras of gegratineerde Spaanse mosselen. Keuze genoeg! Lees meer

Recept: cashewroom uit ‘Vegan zuivel’
vrijdag, 27 september 2019
Cashewnoten lenen zich goed om een lekker vegan alternatief voor room te maken, omdat cashewnoten een heel zachte structuur hebben en lekker vettig zijn zonder een al te uitgesproken smaak. Dit alternatief voor gewone room kun je werkelijk overal voor gebruiken, in desserts of andere gerechten waarin je geklopte slagroom nodig hebt. Ideaal! Lees meer