Nieuws

Nieuw: Klein Korea
vrijdag, 1 juli 2022
Korea is booming! Met Klein Korea heb je een geweldig kookboek in handen waarmee je stap-voor-stap zelf iconische gerechten als kimchi, bibimbap en bulgogi (gemarineerd rundvlees) maakt. De Koreaanse keuken staat bekend om zijn grote verscheidenheid, kwaliteit en het groot aantal bijgerechten die de maaltijd vergezellen. Dus ga aan de slag en tover de Koreaanse keuken op jouw eettafel. Lees meer

Najaarsbrochure 2022 is live!
dinsdag, 21 juni 2022
Alhoewel de dagen lekker lang zijn, de zon schijnt en we ons tegoed doen aan aan alles wat de zomer te bieden heeft, hebben we ook alweer een heerlijke verzameling titels voor dit najaar op de planning. Met trots presenteren we de 8 nieuwe titels die vanaf september gaan verschijnen. Je kunt de brochure hier digitaal doorbladeren. Lees meer

Nieuw: Salade Freak
woensdag, 15 juni 2022
Van salades kunnen we nooit genoeg krijgen. Fris of spicy, licht of vullend, als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Van groene lentesalades tot en met salades met stevige ingrediënten in de winter. Lees meer

Nieuw: The Curry Guy BBQ
vrijdag, 10 juni 2022
Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue, grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen worden. Met goede uitleg over apparatuur, het verschil tussen roosteren en grillen, het beheersen van de temperatuur, gebruik maken van directe of indirecte hitte, verras je iedereen met geweldige Indiase gerechten van de barbecue. Lees meer

Nieuw: 3 ingrediënten per cocktail
zaterdag, 4 juni 2022
Aan de hand van dit boek maak je de lekkerste cocktails met slechts 3 ingrediënten. De kracht van een cocktail ligt in de eenvoud. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ga aan de slag en maak 60 cocktailrecepten in een handomdraai. Lees meer