Nieuws

Recept: Pondicherry uit ‘Detox water’
vrijdag, 24 januari 2020
Dit warme drankje uit ‘Detox water’ is niet alleen dorstlessend, het helpt je ook bij je concentratie en houdt de geest scherp! Lees meer

Nieuw: Detox water
donderdag, 23 januari 2020
Vandaag verschijnt ‘Detox water’ met daarin 70 koude en warme drankjes die nooit gaan vervelen. Water met smaak: dorstlessend, gezond, lekker en fris! Lees meer

Nieuw: In 6 weken naar zero waste
donderdag, 16 januari 2020
Stap voor stap in 6 weken naar zero waste: ja, dat kan! Kate Arnell laat zien dat duurzaam leven eenvoudig kan zijn en springt hiermee in op de behoefte van milieubewuster leven zonder al te veel moeite of drammerige ondertoon. Lees meer

Down met Johnny – kookboek ‘Coen kookt vegetarisch’
woensdag, 8 januari 2020
Voor het programma ‘Down met Johnny’ op SBS6 mochten uitgeverij Good Cook en kookwinkel Oldenhof helpen de kookboekendroom van Coen en zijn broer Philip uit te laten komen. Lees meer

Recept: Baharat-lamsrack met peterseliesalade en citroentahini uit ‘Sous-vide’
vrijdag, 20 december 2019
Het lamsrack komt uit de rug van het lam. Het magere vlees zit vast aan de ribben en heeft een laagje vet. Door dat vet en het bot krijgt het vlees een heerlijke smaak. Lamsrack wordt ook wel verkocht als lamscarré. Vraag je slager om de botjes te ‘frenchen’, dat betekent dat ze worden schoongekrabd met een mes. Lamsrack is een vrij kostbaar stukje vlees, dus het is heel slim om het sous-vide te garen. Zo weet je zeker dat het vlees mooi rosé blijft. Lees meer