Nieuws

Recept: Havermoutwafel met zomerfruit uit California Dreamin’
vrijdag, 22 mei 2020
Deze knapperige wafel met een smeuïge havermoutpap als vulling biedt een boeiend contrast in de mond. Een lekker zomers ontbijtje en bovendien glutenvrij! Lees meer

Recept: carpaccio van zeebaars uit ‘Hemels koken’
vrijdag, 15 mei 2020
Als chef-kok loopt Nicole Pisani warm voor vis, vooral als ze weet dat hij heel vers is. Ze grilt bijvoorbeeld een filet heel licht in de oven, verdeelt hem dan in stukjes en eet hem met haar vingers. Bij dit recept heeft ze een heel verse, rauwe zeebaarsfilet genomen die ze in heel dunne plakjes snijdt, met citroensap besprenkelt, met wat zout bestrooit en garneert met een paar verse en ingelegde radijsjes en wat mirindressing. Lees meer

Nieuw: Hemels koken
donderdag, 14 mei 2020
Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI, laat met Hemels koken zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Lees meer

Recept: Sayur lodeh uit ‘Basisboek Indonesisch’
dinsdag, 28 april 2020
Het is ineens een stuk frisser buiten en dus kunnen we wel wat comfort food gebruiken. We delen graag het recept voor Sayur lodeh, oftewel groentenstoofschotel met kokos en tempé, uit Basisboek Indonesisch met je! Lees meer

Recept: Californische bowl met tonijn uit California Dreamin’
vrijdag, 17 april 2020
Dankzij het grote aanbod aan verse vis en groenten hebben de Californiërs veel alternatieven voor hun versie van de Hawaïaanse pokébowl. Afhankelijk van het seizoen kun je de vis vervangen door zeevruchten, en de groenten variëren. Lekker lunchgerecht! Lees meer