Nieuws

Recept: Wraps met knapperige groenten uit ‘California Dreamin’
vrijdag, 5 maart 2021
In veel landen worden wraps bereid met tortillawraps, lavash of andere dunne, platte broden. Deze Californische wrap bestaat uit verse seizoensgroenten. Je kunt de wraps gemakkelijk van tevoren maken en meenemen – ze zijn dan ook ideaal als lunch voor een wandeling in het lentezonnetje dit weekend. Lees meer

Recept: De ‘iedere-soort-ui’ tarte tatin uit ‘Een ode aan groenten’
vrijdag, 26 februari 2021
Beschouw een tarte tatin als een open groentetaart en het wordt ineens heel logisch dat er uien, prei en sjalotten op een van oorsprong zoete taart met appels en peren liggen. Alice Zaslavsky vindt de manier waarop bladerdeeg tussen je lippen versplintert tot vettige schilfers heerlijk. De uien, gekaramelliseerd tot mierzoet, zijn zijdezacht en glad. Ook deelt ze nog enkele andere smaakcombinaties, zodat deze taart nooit meer uit je repertoire hoeft te verdwijnen! Lees meer

Een ode aan groenten
donderdag, 25 februari 2021
Lees meer

Recept: Paddenstoelen-dashiramen met groenten en gebakken tofu uit ‘Vegan JapanEasy’
vrijdag, 19 februari 2021
Ramen zijn onlosmakelijk verbonden aan de Japanse keuken. Van oorsprong helemaal niet vegan, maar gelukkig wél eenvoudig vegan te maken. We delen graag het recept voor deze paddenstoelen-dashiramen met groenten en gebakken tofu uit ‘Vegan JapanEasy’. Lees meer

Nieuw: Vegan JapanEasy
woensdag, 17 februari 2021
Nieuw! Ontdek de veelzijdigheid van de veganistische Japanse keuken met Vegan JapanEasy: een bord bomvol umami! Dit kleurrijke boek van Tim Anderson springt direct in het oog en is voor zowel liefhebbers van de vegan als de Japanse keuken. Lees meer