Nieuws

Recept: Bowl met in harissa geroosterde groenten en halloumi uit ‘Vers uit de oven’
vrijdag, 15 oktober 2021
Harissa is een heel nuttige smaakmaker om in de koelkast te hebben staan. De combinatie van de pittige harissa met de zoete aardappel maakt van deze ogenschijnlijke eenvoudige geroosterde groenten met couscous een spannende doordeweekse maaltijd. Voor een veganistische versie kun je de halloumi vervangen door stevige tofu en de honing door ahornsiroop. We delen het recept. Lees meer

Recept: Lasagne met spinazie en camembert uit ‘Bistro Manon’
vrijdag, 8 oktober 2021
Maak een extra schaal van deze lasagne met spinazie en camembert en probeer wat porties over te houden voor later in de week. Lunchtip! Maar als iedereen stiekem iets meer eet, blijft er niks over, en dat kunnen we van dit gerecht maar al te goed begrijpen… We delen het recept! Lees meer

4 oktober: Eet Geen Dierendag
maandag, 4 oktober 2021
4 oktober (dierendag) is de diervriendelijkste dag van het jaar en door Wakker Dier omgedoopt tot Eet Geen Dierendag. Zoek jij nog inspiratie om vegetarisch of veganistisch te eten? Wij hebben de kookboeken voor je! Lees meer

Recept: Geroosterde perziken met kaneel, ricotta, tijm en gekaramelliseerde hazelnoten uit ‘Slow’
vrijdag, 1 oktober 2021
Deze geroosterde perziken met kaneel, ricotta, tijm en gekaramelliseerde hazelnoten zijn perfect om de ochtend mee te beginnen! Eet jij wel eens warm fruit als ontbijt? We delen het recept met je. Lees meer

Nieuw: Winter warmers
dinsdag, 28 september 2021
Nieuw! Winter warmers biedt 60 hartverwarmende cocktails voor de koude dagen. Steek je open haard maar aan en ga aan de slag om klassiekers als Hot Toddy en de Boulevardier te maken of kies voor een hedendaagse cocktail op basis van gekruide pompoensiroop met bourbon, citroensap en oranjebitter. Lees meer