Nieuws

Recept: granaatappel-prosecco-sorbet
vrijdag, 16 augustus 2019
Subtiel, fris, zoet en verrassend zijn de woorden die deze sorbet uit ‘IJs & co’ het beste omschrijven. Door de alcohol in het ijs, blijft het wat zachter. Snel opeten dus! Lees meer

Recept: no-bake cheesecake met frambozen uit ‘Bazaar’
vrijdag, 9 augustus 2019
Sabrina Ghayour is dol op cheesecake, maar ergens tussen al die ingewikkelde versies is ze haar zin om ze te maken kwijtgeraakt. Dit recept is echter anders: de cheesecake hoeft niet de oven in en doordat er geen gelatine in zit, stijft hij niet zo op als een gewone cheesecake, dus is zijn textuur zachter en romiger. Een zoete lekkernij met frambozen, mascarpone en granaatappelpitjes uit ‘Bazaar’. Lees meer

Recept: gemberthee met citroengras uit ‘Infused water’
vrijdag, 2 augustus 2019
In ‘Infused water’ vind je ook een paar warme dranken, zoals deze gemberthee met citroengras. Deze pittige, geurige drank is het perfecte alternatief voor je kop thee of koffie ’s morgens. Het helpt je om je op je best te voelen en helder te denken. Een perfecte start van een drukke dag! Lees meer

Recept: motoyaki uit ‘Yakitori & Korean BBQ’
vrijdag, 26 juli 2019
Motoyaki is een klassiek Japans bargerecht voor zowel oesterliefhebbers als -haters – als je oesters grilt krijgen ze een ander karakter en veranderen ze van oneetbaar voor sommigen in geliefd door de meesten. En ja, de mayonaise helpt vast ook. Een leuke variant op de grill of bbq! Lees meer

Recept: vegan Caesar salade uit ‘Vegan 100’
donderdag, 18 juli 2019
Wist je dat je een klassieker zoals de Caesar salade eenvoudig om kunt toveren tot een veganistische variant? Gaz Oakley doet dit in ‘Vegan 100’ en voegt er ook nog gegrilde ciabatta en wat kokosbacon aan toe. Een romige, heerlijke salade! We delen het recept graag. Lees meer