Nieuws

Recept: Munt-ijs met chocoladestukjes en matcha
vrijdag, 20 juli 2018
Ben je van plan om (vaker) veganistisch te koken, maar geen idee waar te beginnen? Gaz Oakley leert je hoe en schreef het kookboek waarvan hij wilde dat hij het had toen hij veganistisch werd. Via zijn Instagram account deelde hij het heerlijke recept voor vegan munt-ijs met stukjes chocolade. Genoeg reden voor ons om ook jullie alvast een sneak peek te geven uit zijn eerste boek Vegan 100 dat bij ons begin augustus verschijnt. Lees meer

Recept: Gestoomde vis met citroengras en chilipeper
vrijdag, 13 juli 2018
Vrijdag visdag! Basisboek Aziatisch staat boordevol met de lekkerste basics uit de Aziatische keuken. Zo is deze gestoomde vis een hele smaakvolle reden om vrijdag visdag weer in het leven te roepen, hoewel die op elke andere dag natuurlijk ook heerlijk smaakt. Lees meer

Nieuw: Basisboek Aziatisch
donderdag, 12 juli 2018
De vernieuwde paperbackeditie van ‘Basisboek Aziatisch’ verschijnt vandaag. Een musthave voor de liefhebber van de Aziatische keuken met de lekkerste basics voor currypasta’s tot wokgerechten, soepen en dumplings. Kortom, een boek dat je gewoon niet kunt laten liggen!  Lees meer

Recept: Anticuchos uit Peru
vrijdag, 6 juli 2018
Het is heet, heel heet. Een goede remedie daartegen? Pittig eten! Ja het is echt waar, daarom duiken wij dit weekend in de keuken voor een maaltje met een lekkere hoeveelheid chilipepers. Dat moet met deze Anticuchos spiesjes uit My Streetfood Kitchen zeker goed komen. Lees meer

Nieuws: Najaarsbrochure
donderdag, 5 juli 2018
Jaa! Daar is hij dan, de najaarsbrochure voor 2018. Met daarin weer heerlijke titels zoals Time van Gill Meller en Suqar van Greg en Lucy Malouf. Bekijk hier ons volledige aanbod voor het najaar. Lees meer