Voorjaarsbrochure 2022 is live!
Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf volgend jaar gaan verschijnen.
Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf volgend jaar gaan verschijnen.
Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf volgend jaar gaan verschijnen.
Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. In zowel woord als beeld worden technieken inzichtelijk – hoe maak je udonnoedels, ramen en gyozadeeg – en leer je de basis door o.a. zelf te fermenteren (miso, natto en meer) of tofu, bouillons en basissauzen te maken. Met de geweldige receptuur van iconische gerechten uit de Japanse keuken ga je aan de slag.
Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. Manis verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Na Basisboek Indonesisch en Bersama dompelt Francis je onder in feestelijke taarten, koek en cakejes, snoepwaar, snacks en desserts.
Je saaie tuin zonder al te veel moeite en geld omtoveren tot een waar paradijs; hoe doe je dat? Er zijn meerdere redenen om niet al te rigoureus de tuin aan te pakken zoals budget, tijd of het feit dat je huurt of ergens tijdelijk woont in afwachting van je droomhuis. Voor mensen die flexibel en budgetvriendelijk willen tuinieren, en voor mensen die van hun (tijdelijke) tuin een droomtuin willen maken, is dit het ideale tuinboek.