No items found.
Persiana elke dag
ISBN:
9789461432803
Pagina's:
240
Prijs:
€ 27,50
Verschijningsdatum:
25
August
2022

Persiana elke dag is hét vervolg op Persiana, het ongelooflijk succesvolle debuut van Sabrina Ghayour, de ongekroonde koningin van de Perzische keuken. Ongecompliceerde gerechten, bomvol smaak. Gerechten die je elke dag op tafel kunt zetten met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Met Persiana elke dag laat Ghayour zien dat de rijke Perzische keuken vele eenvoudig te bereiden gerechten kent. Haar recepten staan garant voor smaak, gemak en betrouwbaarheid.

Persiana elke dag biedt smaakvolle groentegerechten, snelle eenpansgerechten, ovenschotels en meer. Van kleine gerechten als gebakken halloumi met citroen, wilde tijm en honing; salades die je in een handomdraai maakt als venkel-sinaasappelsalade met pistachenoten en granaatappelpitten of een bakplaat met kofta, orzo, tomaten en feta.

Van lamskoteletjes met yoghurt en fenegriek, geglazuurde worteltjes met harissa en limoen, platbrood gemaakt met yoghurt en pul biber of een heerlijk dessert als trifle met rabarber, rozenwater en pistache. Bij elk recept zie je in een oogopslag of het gerecht vegetarisch of veganistisch is.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

4 kookboeken Good Cook genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2022!

Geweldig nieuws! Persiana elke dag van Sabrina Ghayour is genomineerd voor Food and Friends Kookboek van het Jaar 2022...

lees meer