Persiana

Auteur: Sabrina Ghayour | ISBN: 9789461431066 | Pagina's: 240 | €27.50 | Verschijningsdatum: 1 november 2014

Recepten uit het Midden-Oosten & verder

De Midden-Oosterse keuken – de keuken van ‘duizend-en- een-nacht’ – is een culinaire smeltkroes van vele culturen en volken die door de eeuwen heen hun stempel hebben gedrukt.

Exotische kruiden- en specerijenmengsels gaan hand in hand met de eenvoud van verrassende combinaties van slechts enkele ingrediënten, zoals kip die met citroen en harissa al hemels smaakt.

Persiana biedt een scala aan heerlijke gerechten; van voorgerechten, soepen, stoofschotels en salades tot en met desserts en zoete lekkernijen. Gebruik de typische ingrediënten uit de keuken van het Midden-Oosten: oranjebloesemwater, za’atar (kruidenmengsel), granaatappelpitten, pistachenoten en bulgur.

Met Persiana haal je de rijkdom en gastvrijheid van de Midden-Oosterse keuken in huis.

Nieuws

Nieuw: ‘Persiana elke dag’ van Sabrina Ghayour
Persiana elke dag is hét vervolg op Persiana, het ongelooflijk succesvolle debuut van Sabrina Ghayour, de ongekroonde koningin van de Perzische keuken. Ongecompliceerde gerechten, bomvol smaak. Lees meer
Recept: gebraden rundvlees met dressing uit ‘Persiana’
Dit gerecht van heerlijke, sappige plakjes rundvlees met een scherpe, tegelijkertijd zoete saus en een garnering van felgekleurde granaatappelpitjes, is een echte publiekstrekker en ziet er sensationeel uit. Uit ‘Persiana‘! Lees meer