No items found.
Sebze
Auteur:
Özlem Warren
ISBN:
9789461433220
Pagina's:
256
Prijs:
€ 32,50
Verschijningsdatum:
13
August
2024

Dat vegetarisch eten alles behalve saai is, bewijst de Turkse foodjournalist Özlem Warren met Sebze. Dit kleurrijke kookboek biedt meer dan 85 veelzijdige gerechten uit het hart van Turkije met groente – sebze in het Turks – in de hoofdrol. Geniet van het beste dat de vegetarische Turkse keuken te bieden heeft.

Start de dag met çilbir (gepocheerde eieren met yoghurt) of maak karışık mevsim salatası, een salade met snel gepekelde rode kool, wortel & maïs. Geniet van streetfood als kumpir (gepofte aardappel met diverse toppings) of nohut dürümü (gekruide kikkererwtenwrap) en maak een van de favorieten van Özlem Warren, pancarlı nar ekşili (freekeh met biet & granaatappelmelasse). Van streetfood, voor- & hoofdgerechten, tot en met desserts, basisrecepten & meer.

Kook als Özlem en gebruik seizoensgebonden ingrediënten. Van oudsher kent de Turkse keuken een no waste-policy en daarom vind je bij de meeste recepten tips hoe eventuele restjes te hergebruiken en suggesties voor alternatieve ingrediënten. Dat scheelt niet alleen afval, tijd en geld, maar resulteert vooral in verrassende smaakcombinaties. Ervaar het zelf en ga aan de slag met Sebze van Özlem Warren!

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Zomerbrochure 2024 is live!

Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 6 nieuwe titels die...

lees meer