No items found.
Ramen Forever
Auteur:
Tim Anderson
ISBN:
9789461433121
Pagina's:
224
Prijs:
€ 29,95
Verschijningsdatum:
28
March
2024

Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen. De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever, het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse keuken, Tim Anderson.

Begin bij het begin, bij de vijf basiselementen van ramen: bouillon, tare (smaakmakers), aromatische oliën & vetten, noedels en toppings en ontdek hoeveel varianten er zijn die naar wens gecombineerd kunnen worden. Maak klassiekers als shioramen, tonkotsuramen met knoflook, tsukemenramen en uiteraard de all time favourite, misoramen. Maar denk ook out of the box: in het hoofdstuk ‘niet-zoklassiek’ staan verrassende recepten als reimen met bevroren watermeloen & kimchi of ramen met kip piri-piri en meer.

Ramen Forever is niet alleen een prachtig uitgevoerd kookboek maar is tevens hét handboek voor iedereen die zich wil verdiepen in ramen: van het zelf maken van diverse bouillons en aromatische oliën als kuru mayu (zwarte olie van geblakerde knoflook), de anatomie van het perfect gekookte ei tot en met het zelf maken van diverse noedels (inclusief foutanalyses).

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Bekijk nu onze voorjaarsbrochure 2024!

Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf...

lees meer