No items found.
Maaltijdsalades
ISBN:
9789461433206
Pagina's:
208
Prijs:
€ 25,95
Verschijningsdatum:
26
June
2024

Salades saai? Echt niet! Met Maaltijdsalades van Emily Ezekiel geniet je het hele jaar door van smakelijke combinaties die blijven verrassen. Of je nu een doorgewinterde saladefreak bent of af en toe een maaltijdsalade eet.

Per hoofdstuk krijg je een overzicht van welke slasoorten, wortel- & knolgroenten, vruchten en meer in het seizoen zijn. Ook krijg je per ingrediënt inzicht in de smaakopbouw en structuur én krijg je combinatietips om zelf mee te experimenteren. Proef het voorjaar en maak een tuinbonen-erwtensalade met burrata of een salade van geroosterde aubergine met lamskoteletjes. Geniet van het beste dat de zomer te bieden heeft en maak een couscoussalade met kersen & jalapeño of een warme tomatensalade met orzo & ansjovis. Inspiratie nodig voor een najaarsmaaltijd? In 10 minuten tover je een heerlijke boerenkoolsalade met tonijn, citroen, ei & pecorino op tafel. Of probeer de winterse salade van linzen met geroosterde kip, witlof & rode ui.

Bij elk recept geeft Emily bewaartips en/of suggesties voor vegan opties. Inclusief tips voor de voorraadkast, handige keukentools, uitleg hoe je verse ingrediënten het beste bewaart en basisrecepten voor dressings, tafelzuur, garneringen & oliën.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Zomerbrochure 2024 is live!

Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 6 nieuwe titels die...

lees meer