No items found.
Lees dit boek en word een toptuinier
ISBN:
9789461433053
Pagina's:
224
Prijs:
€ 23,50
Verschijningsdatum:
9
January
2024

De titel klinkt misschien ambitieus of gewaagd, maar tegen het einde van dit boek kan écht iedereen tuinieren. Zowel de botanicus in de dop als mensen met (niet zulke) groene vingers. De 12 gemakkelijk te volgen hoofdstukken leggen alle basisprincipes uit van succesvol en stressvrij tuinieren.

Hoe ontwerp je een tuin en waar dien je rekening mee te houden bij de beplanting? Maar ook het plantenonderhoud en snoeitechnieken, van fruitbomen tot rozenstruiken, komen uitgebreid aan bod met stap-voor-stap illustraties. Hoe vermeerder je planten en hoe zorg je ervoor dat de tuin er, 12 maanden per jaar, tiptop in orde uitziet? Net zo belangrijk is de uitleg over duurzaam tuinieren waarmee je het dierenrijk in en rondom de tuin verbetert.

Met handige overzichten wanneer wat te doen in de tuin, handige plantenkalenders, informatie over plagen en ziektebestrijdingen, tuinieren in potten en het zelf composteren maakt Lees dit boek en word een toptuinier een onmisbaar naslagwerk in de kast.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Bekijk nu onze najaarsbrochure 2023!

Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die...

lees meer