No items found.
De inmaaktuin
Auteur:
Jo Turner
ISBN:
9789461433213
Pagina's:
208
Prijs:
€ 24,50
Verschijningsdatum:
16
July
2024

Met De inmaaktuin heb je dé gids in handen om van moestuinoverschotten 365 dagen per jaar te genieten. Per groente- en fruitsoort zie je in een overzicht niet alleen de conserveringsmethoden, maar ook wanneer je moet zaaien en wat de gewassen nodig hebben tijdens het opkweken tot en met het oogsten. Ook uitleg over het kweken en conserveren van kruiden en specerijen ontbreekt niet.

Leer alles over de diverse conserveringstechnieken: van inleggen, bottelen, wecken tot en met fermenteren. Ga aan de slag en ontdek, naast de usual suspects als tomatensaus of zuurkool, dat er zo ontzettend veel lekkers uit eigen tuin lang houdbaar te maken is, waardoor je werkelijk het hele jaar door van de moestuinoogst kunt eten.

Gebruik de oogst van rode pepers eens voor een gelei met limoen & mandarijn, pekel de venkelopbrengsten en maak een relish van geroosterde maïs. Emmers vol kersen gebruik je onder andere voor het maken van siroop, jam en gedroogde zure kersen. Met De inmaaktuin haal je veel meer uit je eigen moestuin. Bovendien krijg je per groente- en fruitsoort de opsomming van sterke rassen.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Zomerbrochure 2024 is live!

Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 6 nieuwe titels die...

lees meer