No items found.
365 tips voor een groenere wereld
ISBN:
9789461433039
Pagina's:
192
Prijs:
€ 15,00
Verschijningsdatum:
24
September
2023

De bekende Postbus 51-slogan Een beter milieu begint bij jezelf uit de jaren ’90 wordt wel eens in twijfel getrokken: een druppel op de gloeiende plaat. Maar: huishoudens verbruikten (noodgedwongen weliswaar) in 2022 een kwart minder gas dan het jaar ervoor door korter te douchen en de thermostaat lager te zetten. Dus ja: een beter milieu begint ook bij jezelf!

Met dit handige en fraai vormgegeven (cadeau)boek krijg je 365 tips die gunstige invloed hebben op het milieu. Van huis-, tuin- & keukentips tot en met kantoor-, vakantie- & reistips. Wist je dat met de juiste bandenspanning, je auto 5% minder brandstof verbruikt? En dat de mosselconsumptie best omhoog mag, aangezien elke (kweek)mossel 25 liter water filtert? Eet meer zeewier, zeg nee tegen teflon en ontlucht de radiatoren elk jaar.

Bij elke tip krijg je mee wat de gunstige impact op het milieu is, waardoor het nog makkelijker en leuker wordt om een bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Met dit handige (cadeau)boek maak je jezelf, je overbuurvrouw, je beste vrienden en zelfs je opa blij. Duurzaam leven is makkelijker dan je denkt!

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Bekijk nu onze najaarsbrochure 2023!

Hoewel de zomer meteorologisch gezien nog moet beginnen, verheugen wij ons stiekem alweer op het najaar… Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die...

lees meer