The Curry Guy

Auteur: Dan Toombs | ISBN: 9789461431813 | Pagina's: 160 | €19.95 | Verschijningsdatum: 8 januari 2018

Curry’s komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, heeft het namaken van curry’s en tandoorigerechten geperfectioneerd, zodat je voortaan het huis niet meer hoeft te verlaten om de lekkerste curry’s te eten.

The Curry Guy biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry’s, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Reken maar dat ze net zo goed zijn als die in je favoriete Indiase restaurant worden geserveerd – of zelfs nog beter! Wanneer je de essentiële basisrecepten eenmaal hebt gemaakt, zet je binnen 10 minuten een klassieke curry op tafel.

Van tikka masala en kip korma tot madras en vindaloo: alle klassiekers zijn vertegenwoordigd in dit boek. En geen curry is compleet zonder geurige rijst en naan. Van kofta met yoghurtdip, lam seekh kebab en gefrituurde garnalen tot Dan’s favoriete pickles en chutney: met The Curry Guy haal je de Indiase keuken in huis!

Nieuws

Voorjaarsbrochure 2018
Onze voorjaarsbrochure staat online! De feestdagen zijn in zicht, maar bij Good Cook zijn we al druk bezig met de boeken die volgend voorjaar uitkomen. Ontdek nú wat er vanaf januari bij ons verschijnt! En we verklappen vast dat het niet enkel kookboeken zijn… Lees meer