Sous-vide

Auteur: Bas Robben | ISBN: 9789461432230 | Pagina's: 280 | €30.95 | Verschijningsdatum: 19 november 2019

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Deze techniek is in toenemende mate populair bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je
een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om voedsel nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en andere producten tot perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree & cavolo nero en kabeljauwfilets in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Nieuws

Ontdek de nieuwe titels in onze Najaarsbrochure 2019!
Hij is er, onze najaarsbrochure! Met daarin de boeken die dit najaar bij Good Cook gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer