Een jaar in de moestuin

Auteur: Lucy Chamberlain | ISBN: 9789461432285 | Pagina's: 256 | €25.95 | Verschijningsdatum: 17 maart 2020

Met Een jaar in de moestuin heeft de gebruiker een praktisch en overzichtelijk boekwerk in bezit voor jarenlang moestuinplezier. Voor beginners en gevorderden, voor mensen met een lapje grond, (postzegel)tuintje of balkon. Van A tot Z leer je optimaal moestuinieren.

Teel je eigen groente, fruit en kruiden en leer goed te plannen. Welke gewassen zijn de beste keuze voor de beschikbare ruimte? Hoe bereid je de grond voor en wat is het voordeel van telen in potten en bakken? Hoe voorkom je plagen en ziektes en welke combinaties werken optimaal?

Gemakkelijke gewassen, stap voor stap-schema’s van groente- en fruitsoorten, allerhande rassen met hun specifieke kenmerken, kiemgroenten, kruiden en pluksla. Uitleg over de biologische aanpak, voorbeelden van luie tuinen, gezinstuinen, postzegeltuintjes of juist fancy-foodietuinen voor de liefhebbers van cavolo nero, tigerellatomaten en bimi. Met Een jaar in de moestuin was zaaien, kweken, oogsten en opeten nog nooit zo leuk.

Nieuws

Nieuw: Een jaar in de moestuin
Nu we vooral zijn aangewezen op onze tuin, balkon of vensterbank, biedt dit nieuwe boek uitkomst. Met ‘Een jaar in de moestuin’ heb je een praktisch handboek in huis om zelf je eigen groente, fruit en kruiden te telen. Leuk, leerzaam en lekker! Lees meer
Voorjaarsbrochure 2020 is live!
We zijn weer heel trots om jullie onze Voorjaarsbrochure 2020 te laten zien, met daarin de boeken die begin volgend jaar gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer