No items found.
Tuinieren doe je zo
ISBN:
9789461432513
Pagina's:
352
Prijs:
€ 30,95
Verschijningsdatum:
17
March
2021

Tuinieren is in 2020 door veel mensen herontdekt en deze trend zet door. Omdat niemand met groene vingers is geboren, is een praktisch how to-tuinboek essentieel om de tuin te creëren die je voor ogen hebt. Een tuin die er het hele jaar rond weelderig bij staat vereist basiskennis. Met dit heldere naslagwerk kunnen alle beginners – of gevorderden die meer willen weten – direct aan de slag.

Begin bij het begin: heb je een kale tuin bij je zojuist betrokken nieuwbouwhuis of een volgroeide tuin die je naar je hand wilt zetten? Raadpleeg de jaarplanner in dit boek om per maand de werkzaamheden in te plannen. Kies je planten zorgvuldig uit en leer alles over het ontwerp, de bezonning, drainage, bemesting en meer.

Met dit overzichtelijke tuinboek kun je zo aan de slag: met plantenwijzers, kalenders en probleemoplossers; of je nu een rotstuin of cottagetuin wil aanleggen. Of je nu een postzegeltuin op het noorden hebt of een voetbalveld dat je smaakvol wilt inrichten. Voor de beginnende tuinier of vergevorderde: met dit boek krijg je pas echt groene vingers.

De pers over Tuinieren doe je zo

Conclusie: zéér volledig handboek.

Smultuin

‘Tuinieren doe je zo’ springt er bovenuit. Het is van de Britse Royal Horticultural Society. De Engelsen kunnen tuinieren als de beste. Dit is een tuinboek zonder poespas. Alles staat erin. Je hebt er jaren plezier van.

Daan van der Valk, boekhandel De Vries van Stockum - in Volkskrant

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Erratum: paginaverwijzingen ‘Tuinieren doe je zo’

Wij maken onze boeken met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en doen ons uiterste best om kwalitatief hoogstaande boeken uit te geven...

lees meer