No items found.
Slow
Auteur:
Louise Franc
ISBN:
9789461432469
Pagina's:
336
Prijs:
€ 32,50
Verschijningsdatum:
21
October
2020

Wanneer de dagen korten en de buitentemperatuur daalt naar winters, is er geen betere plek binnenshuis dan de keuken. Het is de perfecte tijd voor echt comfort food: rijkgevulde soepen, langzaamgegaard vlees en gevogelte, krachtige curry’s, gegratineerde groenteschotels en verwarmende desserts. Van het fornuis en uit de oven.

Slow biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry’s en chorizo, beef Wellington en langzaamgegaarde lamsschouder op Griekse wijze.

Van voorgerecht tot en met dessert is Slow het ideale kookboek: met een praktische indeling en een keur aan internationale receptuur, van Indonesische rendang tot en met Yorkshire pudding. Van echte klassiekers als ossobuco met gremolata tot en met minder bekende gerechten als gekonfijte zalm met venkel en sinaasappel, inclusief bijgerechten.

De pers over Slow

Lekker duurt het langst met ‘Slow’, een dubbeldik kookboek vol hartverwarmende recepten. Perfect voor gure najaarsdagen.

Margriet

Met prachtige foto’s van fantastische recepten tovert dit boek elke keuken om tot dé plek om een hele winter heerlijk te vertoeven.

Libelle Lekker

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Viscurry met kokosmelk uit ‘Slow’

Ideaal! Deze viscurry met kokosmelk en pandanrijst staat binnen 15 minuten op tafel. Wie zegt dat comfort food altijd een lange bereidingstijd nodig heeft?
LEES MEER

Recept uit dit boek

Viscurry met kokosmelk uit ‘Slow’

Ideaal! Deze viscurry met kokosmelk en pandanrijst staat binnen 15 minuten op tafel. Wie zegt dat comfort food altijd een lange bereidingstijd nodig heeft?
LEES MEER

Recept uit dit boek

Geroosterde rodekool met een vijgenglaze uit ‘Slow’

Om het houtige karakter van de herfstige rodekool wat te verzachten, kun je het blancheren of koken. In dit bijgerecht uit ‘Slow’ wordt het in de oven geroosterd en geserveerd met een heerlijke vijgenglaze.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Geroosterde perziken met kaneel, ricotta, tijm en gekaramelliseerde hazelnoten uit ‘Slow’

Deze geroosterde perziken met kaneel, ricotta, tijm en gekaramelliseerde hazelnoten zijn perfect om de ochtend mee te beginnen! Eet jij wel eens warm fruit als ontbijt? We delen het recept met je.
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.