No items found.
Let’s Make BBQ Great (Again)
ISBN:
9789082882803
Pagina's:
256
Prijs:
€ 24,95
Verschijningsdatum:
1
August
2018

Steek de barbecue aan en rock-‘n-roll met Let’s Make BBQ Great (Again), het meest originele boek voor de barbecueliefhebber. Naast praktische informatie over het gebruik van The Bastard, en andere keramische barbecues, geeft dit boek meer dan 90 steengoede barbecue-recepten, ingedeeld op bijzondere momenten die er echt toe doen:

Lazy Afternoon: korte broek, t-shirtje, slippers en Bob Marley. Het perfecte moment voor Mexicaanse elote, de allerlekkerste maïs van de barbecue. No guts, no glory: tijd om uit je comfortzone te stappen en de mouwen op te stropen om de perfecte porchetta of Jamaicaanse jerk te maken. En uiteraard mag Meatless Monday niet ontbreken: met sticky bloemkool en rokerige hummus in de hoofdrol.

Met goede receptuur van bekende klassiekers als pulled pork, bavette en gerookte worst tot originele umami burgers, vistaco’s en coquilles met spek. Bijzondere groentegerechten, zoete afsluiters, spannende cocktails als bacon barrel en smokey blueberry gin-tonic en rubs & sauzen ontbreken uiteraard niet in Let’s Make BBQ Great (Again), het barbecueboek waar het plezier van afspat!

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

No items found.