No items found.
Het Upside Down-kookboek
ISBN:
9789461433527
Pagina's:
208
Prijs:
€ 24,95
Verschijningsdatum:
21
November
2025

Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en dat is waar het om draait in Het Upside Down-kookboek. De gerechten worden in omgekeerde volgorde opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en maak het af met een deeglaag. Het leukste moment is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten ondersteboven staan van het resultaat!

Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim. Start een dinertje met appetizers als chiligarnalen-baconcanapés en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas & knoflook. Serveer doordeweeks een upside down spanakopita of een tatin van tomaten, feta & bieslook.

Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk met bijgerechten & salades en met uiteraard een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten, baktechnieken en keukenequipment.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

No items found.