No items found.
Hard seltzer
ISBN:
9789461432988
Pagina's:
144
Prijs:
€ 17,50
Verschijningsdatum:
3
July
2023

Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard seltzer verovert in rap tempo de markt. In de schappen van slijterijen en supermarkten tref je steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en de variaties zijn eindeloos.

Met Hard seltzer maak je op basis van 9 sterke dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers, die verrassend van smaak en in een handomdraai te maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem & eucalyptus of tequila met kombu & basilicum en armagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog een bodempje calvados over? Combineer dit met citroentijm en honing.

Begin bij het begin en gebruik goed materiaal: denk aan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goede weegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uit die niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leer alles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad van je hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewone witte suiker of agavesiroop. En leer combineren met fruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gasten homemade hard seltzer. Proost, maar let op: drink met mate!

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Zomerbrochure 2023 is live!

Nu de dagen langer en (hopelijk snel) zonniger worden, kunnen we ons verheugen op zomerse kookboeken! Met trots presenteren we hierbij 5 nieuwe titels die...

lees meer