No items found.
Aziatische bowls & bouillons
ISBN:
9789461432650
Pagina's:
176
Prijs:
€ 22,50
Verschijningsdatum:
24
November
2021

Wie houdt er nou niet van een geurige kom ramen of een heerlijke Chinese soep gevuld met wontons? Met Aziatische bowls & bouillons maak je from scratch de meest verrukkelijke bowls helemaal zelf: van het maken van typisch Aziatische bouillons als de basis, diverse soorten noedels tot en met dumplings, toppings en meer.

Van Thaise tom yam noedelsoep, Japanse tonkotsu tsukemen, Chinese hotpots of het Taiwanese rijstgerecht Lu Rou Fan. Met het maken van diverse soorten bouillons, het stap voor stap in beeld brengen hoe je diverse noedels maakt – van udon tot en met ba mee –, heb je met Aziatische bowls & bouillons het perfecte boek in handen om aan de slag te gaan.

Met duidelijke uitleg, in tekst en beeld, over basistechnieken, de voorraadkast en handig keukengerei is het zelf maken van je favoriete Aziatische bowl veel minder moeilijk dan je denkt. Maak op een druilerige dag een snelle spicy ramen met zeevruchten voor jezelf of verras je tafelgenoten in het weekend met een uitgebreide hotpot met zelfgemaakte dumplings, knapperige bok choi, enoki en diverse sauzen en dips. En als afsluiter mag een typisch Aziatisch dessert uiteraard niet ontbreken.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten

Tantanmen uit ‘Aziatische bowls & bouillons’

Tantanmen is de Japanse versie van de dan dan-noedels uit Sichuan. De ingrediënten zijn voor het grootste deel hetzelfde, met alleen hier en daar een paar kleine aanpassingen. Als je dit gerecht vegan wilt maken, kun je groentebouillon gebruiken, het gehakt vervangen door sojagehakt en de eieren achterwege laten.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Tantanmen uit ‘Aziatische bowls & bouillons’

Tantanmen is de Japanse versie van de dan dan-noedels uit Sichuan. De ingrediënten zijn voor het grootste deel hetzelfde, met alleen hier en daar een paar kleine aanpassingen. Als je dit gerecht vegan wilt maken, kun je groentebouillon gebruiken, het gehakt vervangen door sojagehakt en de eieren achterwege laten.
LEES MEER

Recept uit dit boek

Udon met kimchi & bacon uit ‘Aziatische bowls & bouillons’

Deze bowl udon-noedels met kimchi is een echt comfort gerecht, ontstaan uit dingen die nog in de koelkast lagen. Een rauwe eidooier in een nestje noedels ziet er zo mooi uit – de dooier gaart door de resthitte van de noedels als je ze door elkaar roert. Maar je kunt het ei natuurlijk ook bakken.
LEES MEER

Gerelateerd nieuws

No items found.