Nieuwe druk: Vegan East van Milou van der Will

Hoera! Vandaag is een nieuwe druk van Vegan East met geheel nieuw omslag en een aantal mooie nieuwe foto’s verschenen.

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: Vegan East biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta’s.

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: ‘Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.’

Kook mee en maak no-ajam opor, sambal goreng paksoi, meatless tonkatsu en op houtskool geroosterde tofu-saté. Van zoetige zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkoek voor bij de koffie tot en met een winterse jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi.

De pers over Vegan East

Onnadrukkelijke, spontane fusion, bomvol smaak, waar geen ander dier dan de mens aan te pas komt.” –  De Volkskrant

Een kookboek van internationale allure, die direct vertaald kan worden en zo naar het buitenland kan!” – Kookboekenrecencies.nl

BEKIJK brochure
No items found.

Nieuwe druk: Vegan East van Milou van der Will

Hoera! Vandaag is een nieuwe druk van Vegan East met geheel nieuw omslag en een aantal mooie nieuwe foto’s verschenen.

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: Vegan East biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta’s.

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: ‘Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.’

Kook mee en maak no-ajam opor, sambal goreng paksoi, meatless tonkatsu en op houtskool geroosterde tofu-saté. Van zoetige zaligheden als mango-kokospudding en vegan spekkoek voor bij de koffie tot en met een winterse jackfruitrendang en plantaardige Koreaanse kimchi.

De pers over Vegan East

Onnadrukkelijke, spontane fusion, bomvol smaak, waar geen ander dier dan de mens aan te pas komt.” –  De Volkskrant

Een kookboek van internationale allure, die direct vertaald kan worden en zo naar het buitenland kan!” – Kookboekenrecencies.nl

BEKIJK brochure

Bekijk titels

Verwacht
Vegan East
August
2020
ISBN:
9789461432759
Pagina's:
192
Prijs:
€ 25,95
Verschijningsdatum:
25
August
2020

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: Vegan East biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta’s.