Persiana elke dag

Auteur: Sabrina Ghayour | ISBN: 9789461432803 | Pagina's: 240 | €27.50 | Verschijningsdatum: 25 augustus 2022

Persiana elke dag is hét vervolg op Persiana, het ongelooflijk succesvolle debuut van Sabrina Ghayour, de ongekroonde koningin van de Perzische keuken. Ongecompliceerde gerechten, bomvol smaak. Gerechten die je elke dag op tafel kunt zetten met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Met Persiana elke dag laat Ghayour zien dat de rijke Perzische keuken vele eenvoudig te bereiden gerechten kent. Haar recepten staan garant voor smaak, gemak en betrouwbaarheid.

Persiana elke dag biedt smaakvolle groentegerechten, snelle eenpansgerechten, ovenschotels en meer. Van kleine gerechten als gebakken halloumi met citroen, wilde tijm en honing; salades die je in een handomdraai maakt als venkel-sinaasappelsalade met pistachenoten en granaatappelpitten of een bakplaat met kofta, orzo, tomaten en feta.

Van lamskoteletjes met yoghurt en fenegriek, geglazuurde worteltjes met harissa en limoen, platbrood gemaakt met yoghurt en pul biber of een heerlijk dessert als trifle met rabarber, rozenwater en pistache. Bij elk recept zie je in een oogopslag of het gerecht vegetarisch of veganistisch is.

De pers over Persiana elke dag

De ingrediëntenlijsten zijn kort, de recepten ongelooflijk smaakvol en de foto’s gewoonweg prachtig

Libelle Lekker

Sabrina Ghayour’s Midden-Oosterse recepten zijn zo vol smaak en zonder gedoe. Het maakt me heel, heel gelukkig!

Nigella Lawson

Sabrina. Bij haar is het leven écht simpel. Je merkt dat zij een ware thuiskok is die weet waar gewone stervelingen zin in hebben: heerlijke gerechten zonder gedoe. In haar boek oogt werkelijk alles even kleurrijk én maakbaar.

Karin Luiten in RADAR+ Magazine

Nieuws

4 kookboeken Good Cook genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2022!
Geweldig nieuws! Persiana elke dag van Sabrina Ghayour is genomineerd voor Food and Friends Kookboek van het Jaar 2022. Jaarlijks verschijnen er honderden kookboeken. Hiervan zijn er door de Nederlandse uitgeverijen in totaal 54 titels ingestuurd voor de Food and Friends Kookboek van het Jaar-verkiezing. Uit deze inzendingen heeft een 5-koppige vakjury 6 genomineerden gekozen die nu kans maken op de titel Kookboek van het Jaar 2022. Lees meer
Nieuw: ‘Persiana elke dag’ van Sabrina Ghayour
Persiana elke dag is hét vervolg op Persiana, het ongelooflijk succesvolle debuut van Sabrina Ghayour, de ongekroonde koningin van de Perzische keuken. Ongecompliceerde gerechten, bomvol smaak. Lees meer