Flavour

Auteur: Sabrina Ghayour | ISBN: 9789461433152 | Pagina's: 240 | €27.50 | Verschijningsdatum: 9 april 2024

Flavour is het 7e boek van bestsellerauteur Sabrina Ghayour waarin zij de nadruk legt op de drie belangrijkste elementen van haar keuken: het werken met relatief goedkope ingrediënten, eenvoud en smaak. Smaak, heel veel smaak! Een scheutje citroen of wat honing; de toevoeging van een specifiek ingrediënt of het gebruik van de juiste kruiden en specerijen, is alles wat je nodig hebt om een eenvoudig gerecht naar een hoger niveau te tillen dat barst van de smaak.

Kook als Sabrina en combineer nectarine & komkommer met halloumi & cashewnoten in een zomerse salade: zoet, fris, zout en knapperig. Pimp een gebakken stukje zalm op met berberisboter; geef geroosterde aubergines een upgrade en besprenkel deze met een dressing van limoen & ahornsiroop en trakteer je gasten op een spectaculair dessert: cheesecake van opgeklopte en gezoete feta met basilicum & aardbeien.

Bij elk recept zie je in een oogopslag of het ook geschikt is voor vegans en vega’s. Bovendien krijg je de suggestie mee met welke andere gerechten je dit het best kunt combineren. Dus ga aan de slag met Flavour van Sabrina Ghayour!

Nieuws

Voorjaarsaanbieding 2024Bekijk nu onze Voorjaarsbrochure 2024!
Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf januari 2024 gaan verschijnen. Lees meer