No items found.
3 ingrediënten per cocktail
Auteur:
Kate Calder
ISBN:
9789461432742
Pagina's:
160
Prijs:
€ 17,95
Verschijningsdatum:
3
June
2022

Aan de hand van dit boek maak je de lekkerste cocktails met slechts 3 ingrediënten. De kracht van een cocktail ligt in de eenvoud. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ga aan de slag en maak 60 cocktailrecepten in een handomdraai.

Het boek is ingedeeld op dranksoort als basis: wodka, gin, rum, tequila, whisky en tot slot cocktails met sprankelende bubbels. Maak een rum runner met ananassap, grenadine en rum. Of een dirty martini met gin, vermout en olijvennat. Shake een el diablo met tequila, crème de cassis en gemberbier. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met enkele pairing snacks: serveer bij een cocktail op basis van whisky een warme krabdip of maak gepekelde komkommersnacks bij een wodka-cocktail.

Met goede uitleg over glaswerk en cocktailbenodigdheden krijg je met dit fraai geïllustreerde en fotografeerde cocktailboek 60 recepten die je werkelijk in een handomdraai maakt.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Voorjaarsbrochure 2022 is live!

Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022...

lees meer