Slim tuinieren doe je zo

Auteur: Matthew Pottage | ISBN: 9789461432704 | Pagina's: 256 | €22.50 | Verschijningsdatum: 6 april 2022

Je saaie tuin zonder al te veel moeite en geld omtoveren tot een waar paradijs; hoe doe je dat? Er zijn meerdere redenen om niet al te rigoureus de tuin aan te pakken zoals budget, tijd of het feit dat je huurt of ergens tijdelijk woont in afwachting van je droomhuis. Voor mensen die flexibel en budgetvriendelijk willen tuinieren, en voor mensen die van hun (tijdelijke) tuin een droomtuin willen maken, is dit het ideale tuinboek.

Denk niet in beperkingen maar in oplossingen: maak van je lelijke tegelpad een geur- en kleurrijke loper door tussen de tegels tijm te planten, kies voor grote en sfeerbepalende planten die goed gedijen in potten, zoals carex, laurierboompjes en varens, om een schutting deels uit het zicht te halen.

De keuze voor slimme planten (van uitbundige kleurrijke bloeiers tot trage klimplanten die in de toekomst weinig snoeiwerk geven), het tuinieren in potten en het arrangeren van mooie stillevens of de creatie van sfeerhoekjes zonder hoge aanlegkosten zal iedereen tot de verbeelding spreken. Met een grote variëteit aan planten en bloemen die dit boek geeft, en die niet duur in aanschaf zijn, kun je binnen een mum van tijd genieten van je droomtuin.

Nieuws

Nieuw: Slim tuinieren doe je zo
Je saaie tuin zonder al te veel moeite en geld omtoveren tot een waar paradijs; hoe doe je dat? Lees meer
Tuinactie: tijdelijke afprijzing op onze tuinboeken
Met een nieuw seizoen in aantocht is het tijd om weer aan de slag te gaan in de tuin of op het balkon. Onze tuinboeken voor beginners en gevorderden, voor een grote tuin of een klein stads balkonnetje kunnen je hierbij helpen! Om de lente goed te beginnen hebben wij onze tuinboeken tot eind mei in prijs verlaagd. Lees meer
Voorjaarsbrochure 2022 is live!
Alhoewel de dagen nog kort zijn en we ons tegoed doen aan comfort food, verlangen we ook alweer naar het voorjaar van 2022. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf volgend jaar gaan verschijnen. Lees meer