No items found.
Sandwiches
ISBN:
9789461433145
Pagina's:
144
Prijs:
€ 22,50
Verschijningsdatum:
7
March
2024

Écht goede en lekkere sandwiches maken? Daniel Lindeberg vertelt je in Sandwiches hoe je dit doet. Met meer dan 30 recepten, geïnspireerd op zijn diverse reizen en ervaring in bakkerijen, stel je de lekkerste broodjes samen voor de lunch, een uitgebreide picknick of vullend avondmaal.

Herontdek klassiekers als de grilled cheese en kipsaté. Stel sandwiches samen met smaken uit diverse internationale keukens, zoals Vietnamese zalm met gepekelde wortels & radijs, afgemaakt met een nuoc cham-saus. Vul een tortilla met kruidig vlees & frisse ananassalsa, getopt met salsa verde & koriander. Of ga voor vegetarisch en combineer babyspinazie met ricotta & ingelegde courgette, geserveerd met geroosterde pimientos de padrón.

Ga weer back to the basics en maak je eigen mayonaise en leer hoe je pulled pork bereidt en ook deeg kan bakken voor onder andere luchtig platbrood en zachte California burger buns. Met mooie illustraties over hoe je de sandwiches het beste kan opmaken en ook handige tips over de beste smaakcombinaties, heb je met Sandwiches dé gids in huis voor het maken én samenstellen van de lekkerste broodjes.

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

Bekijk nu onze voorjaarsbrochure 2024!

Ook al moet de winter nog officieel beginnen, wij kunnen nu al niet wachten op het voorjaar! Met trots presenteren we hierbij 7 nieuwe titels die vanaf...

lees meer