No items found.
Salade Freak
Auteur:
Jess Damuck
ISBN:
9789461432773
Pagina's:
272
Prijs:
€ 27,50
Verschijningsdatum:
14
June
2022

Van salades kunnen we nooit genoeg krijgen. Fris of spicy, licht of vullend, als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Van groene lentesalades tot en met salades met stevige ingrediënten in de winter. Salade Freak biedt originele salades, ingedeeld op het seizoen. Vier de zomer met een salade van pruimen, tomaten, burrata, rode peper en koriander of van gegrilde nectarines met gorgonzola, honing en hazelnoten.

Kies voor een vullende salade met geroosterde kip, wortelen en linzen in de winter. Salade Freak biedt verrassende combinaties waar je nooit genoeg van krijgt. Van groene salades tot pastasalades en fruitsalades, als lichte lunch, hoofdmaaltijd of zelfs ontbijt.

Daarnaast biedt Salade Freak een goede index van alle dressings die in de receptuur gebruikt worden en geeft productinformatie over diverse soorten azijnen, olie, mosterd- en zoutsoorten en andere condimenten.

De pers over Salade Freak

Ik vind het geweldig dat Damuck meer biedt dan alleen recepten; het boek bevat haar tips over het wassen en bewaren van groenten, een lijst met wat je altijd bij de hand moet houden, en zelfs haar Spotify-afspeellijst met muziek om salades mee te maken. Ik ga de hele lente en zomer door met dit boek.

Food & Wine Magazine

In een eigenzinnig boek deelt ze haar ‘gezonde obsessie’ met het zo goed mixen en matchen van smaken, kleuren en texturen dat je drie maaltijden per dag salade kunt eten en je nooit zult vervelen. Dat is een intrigerend concept voor degenen onder ons die weinig tijd hebben en vastzitten in een voedselsleur. Hoewel de meesten van ons niet zo gelukkig zijn als Stewart om een ​​persoonlijke saladechef te hebben, kunnen we nog steeds eten zoals we doen.

TIME Magazine

BEKIJK INKIJKEXEMPLAAR
bekijk verkooppunten
No items found.
No items found.

Gerelateerd nieuws

No items found.