‘Zuur’ en ‘Over Rot’ genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2016

maandag, 17 oktober 2016

Wauw, wat zijn we trots op ‘Zuur’ en ‘Over Rot’: beide kookboeken zijn in de race voor de titel ‘Kookboek van het Jaar 2016’!

Maandag 17 oktober zijn de genomineerde titels voor ‘Kookboek van het Jaar 2016’ bekend gemaakt. De vakjury heeft uit 76 inzendingen 6 titels geselecteerd. Van deze 6 titels zijn maar liefst 2 titels van uitgeverij Good Cook, te weten: ‘Zuur’ en ‘Over Rot’. Op donderdag 10 november wordt de winnaar van de ‘Vakjury prijs 2016’ bekend gemaakt en weten we ook welke titel er vandoor gaat met de ‘Gouden Garde Publieksprijs 2016’. Stemmen kan via www.kookboekvanhetjaar.nl

Het juryrapport:

zuur omslag4
Zuur
De aaibare omslag en de vormgeving zijn uniek en uiterst stijlvol. Bijzonder zijn ook de fotografie en de nieuwe symbolen. Dit is een vernieuwend boek met goede recepten die nog kloppen ook. Met humoristische teksten.

Zuur | Auteur: Bas Robben | ISBN: 9789461431561 | €24,95

 

 

 

 

 

Over Rot - omslag def


Over Rot

Geen standaard kookboek. Fermenteren wordt perfect uitgelegd, inclusief alle gevaren! Er zijn weinig foto’s maar de foto’s die er in staan zijn mooi. Voor zo’n specialistisch onderwerp zijn de recepten helder en goed omschreven.

Over rot | Auteur: Meneer Wateetons | ISBN: 978946143226 | €29,95

Boeken

Over rot

ISBN: 9789461431226
Zuur

ISBN: 9789461431561