Zomerbrochure 2020 is live!

dinsdag, 24 maart 2020

Het zonnetje begint wat feller te schijnen en we kijken reikhalzend uit naar een betere zomer. Met trots presenteren we de 5 nieuwe titels die vanaf juni gaan verschijnen.

Je kunt de brochure hier digitaal doorbladeren.

Juni

Thai

Ontdek de aromatische Thaise keuken door zelf aan de slag te gaan. In Thai staan meer dan 70 recepten, van basisgerechten en kruidenpasta’s, tot en met snacks, salades, hoofdgerechten en zalige zoetigheden. Van kipdumplings en kikkererwtenfritters tot salade van groene mango en pomelo met zoet-zoute kokosdressing, beef paneng curry en tom kha gai: met dit kookboek leer je de balans kennen tussen het gebruik van zout, zoet, pittig en zuur die de Thaise keuken kenmerkt.
Auteur: Tove Nilsson | ISBN: 9789461432353 | Pagina’s: 176 | €20,95 | Verschijningsdatum: 2 juni 2020

 

Chinese Takeaway Veggie

Het logische vervolg op Chinese Takeaway voor alle liefhebbers van de Chinese keuken, maar die vegetariër zijn óf het gebruik van vlees of vis willen beperken, verschijnt binnenkort! In Chinese Takeaway Veggie staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie bij een groot deel van de receptuur. Van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels.
Auteur: Kwoklyn Wan | ISBN: 9789461432360 | Pagina’s: 160 | €20,95 | Verschijningsdatum: 16 juni 2020

 

Juli

Big Mamma’s Cucina Popolare

Big Mamma’s Cucina Popolare biedt meer dan 120 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar wél met een moderne twist uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma koken volgens de tradities van hun mama’s maar met een hedendaags signatuur. Ontdek de vernieuwende Italiaanse keuken met het tweede boek van Big Mamma.
Auteur: Big Mamma | ISBN: 9789461432377 | Pagina’s: 380 | €35 | Verschijningsdatum: 21 juli 2020

 

Augustus

Puur & Makkelijk

Weg met de ingevlogen aardbeien, maar kook echt op het seizoen met de overheerlijke en originele recepten van het Australische eetcafé en inmakerij Cornersmith. Met Puur & Makkelijk heb je niet alleen een kookboek boordevol originele recepten voor elk moment van de dag en voor ieder seizoen in handen; het laat ook zien hoe je seizoensproducten kunt conserveren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of serveer gepekelde karbonades met venkel, appelmoes en (zelfgemaakte) mosterd in de herfst.
Auteur: Alex Elliot-Howery & James Grant | ISBN: 9789461432384 | Pagina’s: 272 | €25,95 | Verschijningsdatum: 4 augustus 2020

 

Vegan East

Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: Vegan East biedt 80 oosterse vegangerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. Van nasi goreng vegan style tot en met homemade boemboes, kruidenmengsels en currypasta’s. Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas. Kook mee en maak no-ajam opor, sambal goreng paksoi, meatless tonkatsu en op houtskool geroosterde tofu-saté.
Auteur: Milou van der Will | ISBN: 9789461432391 | Pagina’s: 240 | €25,95 | Verschijningsdatum: 25 augustus 2020

 

Boeken

Thai

ISBN: 9789461432353
Chinese Takeaway Veggie

ISBN: 9789461432360
Vegan East

ISBN: 9789461432759
Puur & Makkelijk

ISBN: 9789461432384