Zomerbrochure 2017

dinsdag, 21 maart 2017

Hij is binnen: onze zomerbrochure! Hierin staan de titels die aankomende periode bij uitgeverij Good Cook verschijnen. Van deze boeken krijg je écht zin in de zomer. Bekijk de digitale brochure op onze homepage.

Voorkant brochureBig Mamma is een ode aan Stella di Viesto, eigenaar van enkele populaire Italiaanse trattoria in Parijs, en haar keukenbrigade. Dit meer dan complete Italiaanse kookboek heeft 480 pagina’s met overheerlijke Italiaanse gerechten.

Nieuw in de serie ‘Recepten uit …’ is Recepten uit Barcelona. Je snuift als het ware de geur op van de visrestaurantjes aan zee, de drukbezochte tapasbarretjes en de overdekte mercati met hun prachtige uitstallingen van heerlijkheden. Bon profit!

De poké bowl verovert Nederland. Met Poké kun je vanaf nu thuis aan de slag en eindeloos variëren. Begin bij de basis en vul een bowl met (sushi)rijst, vis, sla dressing en diverse toppings.

Eat Vegan is een modern, vrolijk en inspirerend kookboek voor de veganist en uiteraard voor iedereen die wat vaker plantaardig wil eten. Wie zegt er nou nee tegen een overheerlijke truffelpaté met paddenstoelen, salade van artisjokken met kikkererwten of een spicy Mexicaanse flan als dessert?

Met het GROEN(t)E boekje in de hand ga je praktisch aan de slag om het hele jaar door gebruik te maken van je groentetuin. Van bladgroenten & sla, sperziebonen & co, wortels & knollen tot en met kruiden & eetbare bloemen.

In Citrus draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats en limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit.

Wie houdt er nou niet van ijsjes? Als je er dan ook nog alcohol aan toevoegt, heb je echt de hemel op een stokje. In De poptailbar staan meer dan 90 recepten voor heerlijke frozen cocktails.

Boeken

het GROEN(t)E boekje

ISBN: 9789461431677
Eat vegan

ISBN: 9789461431707