8 t/m 14 maart 2021 is het de ‘Nationale Week Zonder Vlees’. Zoek jij nog inspiratie om deze week vegetarisch of misschien zelfs veganistisch te eten? Wij hebben de kookboeken voor je!
Met de ‘Nationale Week Zonder Vlees’ wordt aandacht gevraagd voor een flexitarisch eetpatroon, waarbij vlees en vis afgewisseld worden met vegetarische gerechten. Vegetarisch eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Het is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Samen maken we met elke week een dagje zonder vlees het verschil voor de toekomst van onze planeet.
Misschien eet je al volgens een flexitarisch, vegetarisch of zelfs veganistisch eetpatroon, misschien wil je het eens proberen. Hoe dan ook bieden wij je met deze kookboeken genoeg inspiratie!
Jackfruit | Auteur: Jessica Lek | ISBN: 9789461432322 | €14,95
The Curry Guy Veggie | Auteur: Dan Toombs | ISBN: 9789461432278 | €20,95
Chinese Takeaway Veggie | Auteur: Kwoklyn Wan | ISBN: 9789461432360 | €20,95
Plants Only Kitchen | Auteur: Gaz Oakley | ISBN: 9789461432407 | €25,95
Bazaar | Auteur: Sabrina Ghayour | ISBN: 9789461432124 | €25,95
Vegarabia | Auteur: Lucy Malouf & Greg Malouf | ISBN: 9789461431240 | €30,95
Vegan East | Auteur: Milou van der Will | ISBN: 9789461432391 | €25,95
Vegan zuivel | Auteur: Emelie Holm | ISBN: 9789461432209 | €20,95
Superveg | Auteur: Celia Brooks | ISBN: 9789461431899 | €25,95
Vegan 100 | Auteur: Gaz Oakley | ISBN: 9789461431912 | €25,95
Eat vegan | Auteur: Shannon Martinez & Mo Wyse | ISBN: 9789461431707 | €25,95
Vegan JapanEasy | Auteur: Tim Anderson | ISBN: 9789461432483 | €25,95
Leafs | Auteur: Carola de Kanter | ISBN: 9789461431622 | €30,95