Al kokend komen we de feestdagen door. Toch kijken we reikhalzend uit naar 2021. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf januari gaan verschijnen.
Je kunt de brochure hier digitaal doorbladeren.
Januari
Hotpot
Met het nieuwste boek van culinair alleskunner Bas Robben leer je alles over de kunst van een goede hotpot en maak je zelf overheerlijke Aziatische hotpots, waarvan de Chinese fondue het bekendst is. Ontdek de veelzijdigheid van de hotpot en hoe eenvoudig het is om een feestelijke en originele typisch Aziatische fondue op tafel te zetten.
Auteur: Bas Robben | ISBN: 9789461432490 | Pagina’s: 176 | €22,50 | Verschijningsdatum: 27 januari 2021
Februari
Een ode aan groenten
Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol. De innovatieve recepten zijn maakbaar voor iedereen en overheerlijk. Doe kennis op over smaakcombinaties, bewaar- en conserveertips en handige weetjes: van aardpeer tot en met zoete aardappel.
Auteur: Alice Zaslavsky | ISBN: 9789461432506 | Pagina’s: 488 | €40,00 | Verschijningsdatum: 10 februari 2021
Vegan JapanEasy
Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen. Ontdek de veelzijdigheid van de veganistische Japanse keuken met Vegan JapanEasy: een bord bomvol umami!
Auteur: Tim Anderson | ISBN: 9789461432483 | Pagina’s: 208 | €25,95 | Verschijningsdatum: 3 februari 2021
Maart
Tuinieren doe je zo
Omdat niemand met groene vingers is geboren, is een praktisch how to-tuinboek essentieel om de tuin te creëren die je voor ogen hebt. Een tuin die het hele jaar rond er weelderig bij staat vereist basiskennis. Met dit heldere naslagwerk kunnen alle beginners – of gevorderden die meer willen weten – direct aan de slag.
Auteur: Royal Horticultural Society | ISBN: 9789461432513 | Pagina’s: 352 | €30,95 | Verschijningsdatum: 17 maart 2021
April
Comida Mexicana
De Mexicaanse keuken heeft veel meer te bieden dan taco’s en guacamole. De Mexicaanse Rosa Cienfuegos laat zien hoe rijk deze keuken is in dit fraai vormgegeven kookboek. Comida Mexicana biedt authentieke recepten die overheerlijk én maakbaar zijn en de Mexicaanse eetcultuur weerspiegelen.
Auteur: Rosa Cienfuegos | ISBN: 9789461432520 | Pagina’s: 224 | €25,95 | Verschijningsdatum: 14 april 2021
Van de vegan bakker
Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.
Auteur: Rodolphe Landemaine | ISBN: 9789461432544 | Pagina’s: 176 | €20,95 | Verschijningsdatum: 7 april 2021
Mei
Chinese Takeaway met 5 ingrediënten
Een Chinese maaltijd bereiden met slechts vijf ingrediënten? Ja, dat kan! Kwoklyn Wan laat met Chinese Takeaway in 5 zien dat de Chinese keuken niet altijd complex is met duizend-en-een sauzen, specerijen en andere smaakmakers. Het enige dat je nodig hebt uit de voorraadkast is zout, peper, suiker, sojasaus en olie. Ga aan de slag en ervaar het zelf.
Auteur: Kwoklyn Wan | ISBN: 9789461432537 | Pagina’s: 160 | €20,95 | Verschijningsdatum: 5 mei 2021