Voorjaarsbrochure 2020 is live!

maandag, 18 november 2019

We zijn weer heel trots om jullie onze Voorjaarsbrochure 2020 te laten zien, met daarin de boeken die begin volgend jaar gaan verschijnen. Lees snel verder!

Hij is weer live, onze nieuws brochure. Je bladert ‘m hier door.

Januari

Detox water

Water, vers fruit, groenten, granen, kruiden en specerijen: meer heb je niet nodig om heerlijke, koude waterdrankjes en warme infusies te maken. Detox water biedt 70 koude en warme, lekkere en gezonde dorstlessers die niet alleen nooit gaan vervelen maar ook bijdragen aan de gezondheid van lichaam en geest.

 

In 6 weken naar zero waste

Deze praktische gids laat zien dat iedereen minder afval kan produceren en duurzamer kan leven, met alle voordelen van dien. Met behulp van zeven regels, een duidelijk stappenplan op elk onderdeel van ons dagelijks leven, kan iedereen binnen zes weken het grote verschil maken. Met handige tips & trucs, lijstjes, nuttige (internet)adressen en meer.

 

Februari

The Curry Guy Veggie

In zijn nieuwe boek geeft Dan Toombs meer dan 100 vegetarische curry’s en andere vegagerechten voor de thuiskok. The Curry Guy Veggie is een verzameling van heerlijk gekruide, vegetarische gerechten volgens authentieke Indiase bereiding. Van samosa’s en gevulde chapati’s als voorgerecht of snack, tot klassieke groentecurry’s, idli’s en dosa’s en zalige barbecue- en bijgerechten die de Indiase keuken typeren.

 

Maart

Een jaar in de moestuin

Teel je eigen groente, fruit en kruiden en leer goed te plannen. Welke gewassen zijn de beste keuze voor de beschikbare ruimte? Hoe bereid je de grond voor en wat is het voordeel van telen in potten en bakken? Hoe voorkom je plagen en ziektes en welke combinaties werken optimaal? Een praktisch en overzichtelijk boekwerk voor jarenlang moestuinplezier.

 

April

California Dreamin’

Maak kennis met de Californische keuken, een van de meest avantgarde van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker. Proef de zee en maak een lentesalade met groene asperges en garnaaltjes, maak de lekkerste poké bowls of geniet gewoon van sappige BBQ Short Ribs of taco’s met vis. Met California Dreamin’ heb je niet alleen een prachtig boek in handen, maar laat je ook zien dat Californië een culinair en swingend walhalla is.

 

Salades

Varieer eindeloos met salades: van licht lunchgerecht tot bijgerecht of voedzame hoofdmaaltijd. Boordevol sla, groenten, granen en peulvruchten. Aangevuld met vlees, vis of kaas. Ajda Mehmet geeft 60 recepten voor bijzondere en originele salades waar je nooit op uitgekeken raakt. Eet met de seizoenen mee en maak lentesalades met asperges, doperwten, tuinboontjes of spinazie, of zomersalades met steenfruit, tomaten en burrata. Creëer vullende salades met stevige ingrediënten en varieer met linzen, sobanoedles of quinoa. Serveer een hummusbowl met geroosterde groenten, een caesarsalade met tahinidressing of  kipshoarma met zoete aardappel en avocado op naanbrood.

 

Mei

Hemels koken met drie topingrediënten

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van NOPI, laat zien dat het juist toepassen van diverse kooktechnieken en het gebruik van onder meer de drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil in de keuken maakt. Van supersalades en lekkere lunchgerechten tot hoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts.

 

Boeken

California Dreamin’

ISBN: 9789461432292
Hemels koken

ISBN: 9789461432315
Een jaar in de moestuin

ISBN: 9789461432285
Salad Days

ISBN: 9789461432308
Detox water

ISBN: 9789461432254
In 6 weken naar zero waste

ISBN: 9789461432261
The Curry Guy Veggie

ISBN: 9789461432278