Voorjaarsbrochure 2018

maandag, 6 november 2017

Onze voorjaarsbrochure staat online! Bij Good Cook zijn we druk bezig met de boeken die voorjaar 2018 uitkomen. Ontdek nú wat er vanaf januari bij ons verschijnt! En we verklappen vast dat het niet enkel kookboeken zijn…

De voorjaarsbrochure staat in het thema van Toscane. Auteurs Giancarlo & Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er gekookt wordt: traag en kalm. Tegen een achtergrond van glooiende heuvels neemt Toscane je mee op een culinaire reis door het diverse landschap, waarbij je tradities en kooktechnieken leert kennen die deze regio zo kenmerkend maakt.

Vet is dé opvolger van het succesvolle Zuur. In zijn tweede kookboek bewijst Bas Robben dat vet lekker is. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken.

The Curry Guy biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry’s, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Reken
maar dat ze net zo goed zijn als die in je favoriete Indiase restaurant worden geserveerd – of zelfs nog beter!


Recepten uit Wenen
is door de prachtige sfeerfotografie meer dan alleen een kookboek. Na het bezichtigen van de Stephansdom en Schloss Schönbrunn, geniet je van een maaltijd in een van de vele traditionele of moderne restaurants die worden uitgelicht in dit boek.

Bier: het meest populaire alcoholische drankje ter wereld. Met Bierkenner word je zo haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en
leer je behalve de geschiedenis van bier ook het productieproces en de producerende landen kennen.

De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Met Yakitori & Korean BBQ in de hand beheers je de kunst van Japans grillen.

Kamerplanten zijn niet meer weg te denken in het interieur van de huidige, jonge generatie. Thuis in planten geeft advies over het kiezen, verzorgen en stylen van je kamerplanten en biedt bovendien gedetailleerde informatie over 25 tropische kamerplanten.

Het complete bijenboek is een aantrekkelijk vormgegeven handboek en geeft praktische informatie, van alle bijensoorten tot en met bijenproducten, voor iedereen die meer wil weten over bijen. Wegens succes de 2e druk!

Bekijk de digitale brochure op onze homepage.

Boeken

Bierkenner word je zo

ISBN: 9789461431851
The Curry Guy

ISBN: 9789461431813
Vet Bas RobbenVet

ISBN: 9789461431837
Toscane

ISBN: 9789461431875