Voorjaarsbrochure 2017

woensdag, 9 november 2016

voorkant-vj-2017Vers van de pers: onze voorjaarsbrochure 2017! We hebben weer mooie titels op de planning staan. Van boeken uit Rome en Sicilië tot bijen- en moestuinboeken en nog veel meer! Bekijk de digitale brochure op onze homepage.

In Sicilië ontdek je de unieke keuken van dit Italiaanse eiland. Maak typische Siciliaanse gerechten als sarde a beccaficu of serveer caponata, het zoete auberginegerecht. Uiteraard ontbreken ook de zoete zaligheden niet: van ricottataart met marsalasiroop tot en met ijs en torta di marmellata ai mandarini.

Met Heerlijk Antwerpen heb je dé culinaire gids in handen om de lekkerste en leukste adressen van Antwerpen te ontdekken.

Eten uit een kom, aan tafel of lekker in je eentje op de bank, barstensvol zalige ingrediënten is de trend die doorzet. Breid je repertoire uit met Kom in balans met 60 voedzame maaltijden.

Carola de Kanter neemt je in Leafs mee naar haar Kookatelier Caatensteyn en laat zien hoe zij uit haar kas, moestuin, fruittuin en boomgaard lekkere en bijzondere smaken op het bord tovert. Naast de vele vegetarische gerechten geeft Carola je ook tips over het kweken en verwerken van producten, ook als je niet beschikt over een tuin.

Het onderwerp bijen en bijenhouden leeft! Het complete bijenboek is een aantrekkelijk vormgegeven handboek en geeft praktische informatie, van alle bijensoorten tot en met bijenproducten, voor iedereen die meer wil weten over bijen.

Koken voor jezelf is leuk! Maar hoe pak je dat precies aan, zonder ingrediënten weg te gooien? Sam Stern geeft in Slimme eenpersoonsmaaltijden het antwoord.

La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken. Verrukkelijk Rome biedt je tal van recepten voor elke gelegenheid.

Boeken

Sicilië

ISBN: 9789461431646