Vaderdagcadeautips

maandag, 14 juni 2021

Zondag 20 juni 2021 is het Vaderdag. Zoek jij nog inspiratie om hem een leuk cadeau te geven? Wij hebben de boeken voor je!

‘Sous-vide’ van Bas Robben is het ultieme handboek voor de hobbykok. Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken.

Sous-vide / Auteur: Bas Robben / ISBN: 9789461432230 / €30,95

 

 

 

In ‘Over Rook’ kom je alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker ter beschikking staan en de subtiele smaakverschillen. Uiteraard is er ook aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.

Over Rook / Auteur: Meneer Wateetons / ISBN: 9789461430977 / €25,95

 

 

 

 

Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de hang naar perfectie in de keuken. ‘Koken doe je zo!’ is een mooi geïllustreerd en praktisch handboek en geeft 700 tips, trucs en wetenswaardigheden om je keukenskills te perfectioneren.

Koken doe je zo! / Auteur: Arthur le Caisne / ISBN: 9789461432247 / €25,95

 

 

 

 

Reis met Bas Robben mee en leer de hotpots van China, Japan, Korea, Taiwan en Vietnam kennen. Maak je eigen bouillon, verschillende gerechtjes voor in de veelzijdige hotpots en sluit af met diverse drankjes en desserts.

Hotpot / Auteur: Bas Robben / ISBN: 9789461432490 / €22,50

 

 

 

 

Kom alles te weten over het fermenteren van groenten, vlees, vis, bonen, granen en zuivel. Meneer Wateetons neemt je in ‘Over Rot 2.0’ stap voor stap én met humor mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben.

Over Rot 2.0 / Auteur: Auteur: Meneer Wateetons / ISBN: 9789461432162 / €32,50

 

 

 

 

Houdt jouw vader ook zo van die heerlijke (speciaal)biertjes? Het proeven en uitproberen van nieuwe smaken wordt nog leuker met het boek ‘Bierkenner word je zo’! De auteur Guirec Aubert vertelt je over de basics, tot de kunst van het proeven en de verschillende stijlen in het brouwen. Een musthave voor alle bierliefhebbers!

Bierkenner word je zo / Auteur: Guirec Aubert / ISBN: 9789461431851 / €23,50

Boeken

Hotpot

ISBN: 9789461432490
Over rook

ISBN: 9789461430977
Over Rot 2.0

ISBN: 9789461432162
Bierkenner word je zo

ISBN: 9789461431851
Koken doe je zo!

ISBN: 9789461432247
Sous-vide

ISBN: 9789461432230