Recept: Vlierbloesem Rosé Spritz

vrijdag, 25 mei 2018

Tijd voor zelfgemaakte ijsjes! Aankomend weekend lopen de temperaturen op tot wel 30˚C. Met deze elegante vlierbloesem-rosé spritz ijsjes uit De Poptailbar ga je niet alleen een zomers- maar ook een fris & sprankelend weekend tegemoet.

Vlierbloesem Rosé Spritz

100 ml vlierbloesemlikeur
150 ml rosé
60 g lichte agavesiroop
250 ml bruiswater
8 aardbeien, kroontjes verwijderd
en in drie partjes gesneden

 

Voor 8 poptails

Meng vlierbloesemlikeur, rosé, agavesiroop en water in een maatbeker. Verdeel over de vormpjes en doe drie partjes aardbei in elk vormpje. Dek af en steek de stokjes in de sleufjes.

Zet 12 tot 14 uur in de diepvries tot de poptails hard zijn.

Boeken

De poptailbar

ISBN: 9789461431660