Recept: choco-dulsebrownies uit ‘Zeewier & co’

dinsdag, 14 februari 2023

Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je chocolade. Verwen jouw lief, of jezelf, daarom vandaag met deze heerlijke choco-dulsebrownies uit ‘Zeewier & co’!

Choco-dulsebrowniesChoco-dulsebrownies

Voor 4 personen

Ingrediënten
• 15 g verse gezouten dulse
• 2 verse eieren
• 125 g basterdsuiker
• 200 g chocolade, puur
• 100 g gezouten boter
• 30 g bloem

Verwarm de oven voor tot 180 °C.

Spoel het zout van de dulse en snijd het wier heel klein.

Klop de basterdsuiker door de eieren. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie.

Spatel het chocolademengsel door het eimengsel. Meng er de dulse en de bloem door. Stort het beslag in een ingevette vierkante bakvorm van 20 x 20 cm. Zet de vorm 20 minuten in de oven.

Zeewier & co | Auteur: Julie Desnoulez | ISBN: 9789461432896 | €19,95

Boeken

Zeewier & co

ISBN: 9789461432896