Nieuws

Ontmoet Bas Robben tijdens de Kookboeken7daagse!
woensdag, 2 november 2016
Zaterdag 5 november start de Kookboeken7Daagse. Door het hele land zijn dan verschillende activiteiten rondom kookboeken. Uitgeverij Good Cook is natuurlijk ook van de partij! Bas Robben, auteur van het boek Zuur, gaat langs verschillende boekhandels en kookstudio’s om te signeren en hapjes (én drankjes) uit Zuur te laten proeven. Kijk hieronder wanneer je hem waar kunt ontmoeten! Lees meer

Nieuw: ‘breddos Tacos – het kookboek’
maandag, 31 oktober 2016
breddos Tacos – het kookboek De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria’s, waar je echt overheerlijke taco’s kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland. Lees meer

Nieuw: ‘Ramen’
woensdag, 19 oktober 2016
Ramen Japanse noedelsoep en bijgerechten Ramen, de lichtvoetige Japanse maaltijdsoep met noedels, is immens populair: de ramenbars schieten als paddenstoelen uit de grond. Logisch: de licht verteerbare en vele variaties in ramen zijn overheerlijk en gezond. Lees meer

‘Zuur’ en ‘Over Rot’ genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2016
maandag, 17 oktober 2016
Wauw, wat zijn we trots op ‘Zuur’ en ‘Over Rot’: beide kookboeken zijn in de race voor de titel ‘Kookboek van het Jaar 2016’! Lees meer

Recept: bloemkoolsoep met dukkah uit ‘Hemelse soepen’
donderdag, 6 oktober 2016
Nu de herfst écht begonnen, verlangen onze koude vingers naar verwarmende soepen. In ‘Hemelse soepen’ van Nicole Pisani en Kate Adams vind je meer dan 100 gezonde feel good soepen. Vandaag delen we het recept voor een herfstige soep: bloemkoolsoep! Lees meer