Nieuws

Recept: Marokkaanse harira uit ‘Slow cooked’
vrijdag, 13 januari 2017
Auteur Olivia Andrews: Dit gerecht wordt traditioneel gegeten tijdens de Ramadan, maar deze Marokkaanse soep is ook perfect voor tijdens een koude winter. Doorgaans wordt de soep gemaakt met lamsvlees, maar kippendijen of runderlappen (stoofvlees) zijn een goed alternatief. Zolang je maar niet vergeet de kikkererwten een nacht te weken, is deze soep een eitje om te maken. De saffraan kun je prima weglaten. Lees meer

Recept: tropisch pittig sap uit ‘De slowjuice bar’
vrijdag, 6 januari 2017
Januari is dé maand bij uitstek om wat gezonder te leven. Het drinken van vers sap is een simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar helpt je hierbij op weg! Lees meer

Gezond het nieuwe jaar in!
maandag, 2 januari 2017
Gelukkig nieuwjaar! Start 2017 goed met deze gezonde titels van Good Cook en kom in balans! Lees meer

Recept: deeghapjes met geitenkaas uit ‘Vegarabia’
vrijdag, 30 december 2016
Deze heerlijke ‘sigaren’ uit Vegarabia zijn een perfecte snack voor Oud & Nieuw. De combinatie van geitenkaas en dragon is tongstrelend lekker. Vast een fijne oudejaarsavond en een gelukkig nieuwjaar! Lees meer

Fijne feestdagen!
zaterdag, 24 december 2016
Het team van uitgeverij Good Cook wenst jullie fijne feestdagen en een heel goed 2017. We kijken met trots terug op de mooie boeken die we afgelopen jaar hebben uitgegeven, en kijken met veel plezier uit naar de boeken die volgend jaar verschijnen! Lees meer