Nieuws

Recept: Phở gà uit ‘Vietnamees’
vrijdag, 3 september 2021
Phở is misschien wel het meest bekende Vietnamese gerecht. Deze eenvoudig te maken soep is wereldwijd favoriet bij jong en oud en iedereen daartussenin. Deze ‘phở gà’ (phở met kip) is een veel lichtere, geurige phở waarin de smaak van steranijs essentieel is. Lees meer

Recept: Mijn eeuwige brownies uit ‘Banketbakker’
vrijdag, 27 augustus 2021
Brownies zijn een veelgevraagde, alom geliefde lekkernij. Claire Saffitz wilde een simpel recept ontwikkelen dat je doordeweeks kunt bakken en waardoor je bovendien geen taaie brownies krijgt. Het koelen blijkt essentieel. We delen graag haar succesrecept met je. Lees meer

Nieuw: Banketbakker
dinsdag, 24 augustus 2021
Nieuw! Dit boek is een pleidooi voor bakken – van grotendeels zoet gebak en een beetje hartig. De recepten en tips van Claire Saffitz zorgen ervoor dat je voortaan vol zelfvertrouwen bakt. Ga aan de slag met cakes, gevulde taarten, koekjes, laagjestaarten, zoete desserts en hartig ontbijt. Lees meer

Nieuw: Vietnamees
woensdag, 11 augustus 2021
Nieuw! Vandaag verschijnt Vietnamees van Uyen Luu. Aan de hand van 85 heerlijke recepten leer je kennismaken met het Vietnamese kookplezier. Niet voor niets is vragen of je al gegeten hebt de Vietnamese manier om te vragen hoe het met je gaat. Het delen van een maaltijd is het delen van liefde. Lees meer

Recept: Bloemkool katsucurry uit ‘Vegan JapanEasy’
vrijdag, 6 augustus 2021
De ‘katsu’ in katsucurry verwijst naar het gepaneerde iets dat bovenop ligt, niet naar de curry zelf – en dat gebakken ding met een broodkruimkorstje kan zo’n beetje alles zijn. Dus waarom gebruiken we niet de bloemkool, die net zo sappig, smaakvol en vullend kan zijn als kipfilet? De combinatie van zoete bloemkool en de mildpittige Japanse curry is perfect. Lees meer