Nieuws

Recept: meloensalade met sinaasappel & walnoot uit ‘Sicilië’
vrijdag, 14 juli 2017
Ideaal als voorgerecht of na een hoofdmaaltijd, deze frisse meloensalade uit ‘Sicilië‘. Hij staat supersnel op tafel! Lees meer

Recept: vlierbloesem-rosé spritz uit ‘De poptailbar’
vrijdag, 7 juli 2017
De poptail – een ijsje met alcohol – wint aan populariteit. Gin tonic-ijs ligt al in de supermarkt en een bekend biermerk introduceert binnenkort het Radler-ijsje. Maar als je zelf poptails maakt, kun je véél meer favoriete drankjes in een ijsvorm gieten! Zoals deze vlierbloesem-rosé spritz uit ‘De poptailbar‘.  Lees meer

Najaarsbrochure 2017
dinsdag, 4 juli 2017
Onze najaarsbrochure staat online! De zomervakantie is in zicht, maar bij Good Cook zijn we al druk bezig met de kookboeken die het najaar uitkomen. Ontdek nú wat er vanaf september bij ons verschijnt! Lees meer

Nieuw: Citrus
maandag, 3 juli 2017
In Citrus draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In Citrus tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l’orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruschetta met citroenlabneh, tuinbonen en za’atar. Lees meer

Recept: gebraden rundvlees met dressing uit ‘Persiana’
vrijdag, 30 juni 2017
Dit gerecht van heerlijke, sappige plakjes rundvlees met een scherpe, tegelijkertijd zoete saus en een garnering van felgekleurde granaatappelpitjes, is een echte publiekstrekker en ziet er sensationeel uit. Uit ‘Persiana‘! Lees meer