Nieuws

Recept: deeghapjes met geitenkaas uit ‘Vegarabia’
vrijdag, 30 december 2016
Deze heerlijke ‘sigaren’ uit Vegarabia zijn een perfecte snack voor Oud & Nieuw. De combinatie van geitenkaas en dragon is tongstrelend lekker. Vast een fijne oudejaarsavond en een gelukkig nieuwjaar! Lees meer

Fijne feestdagen!
zaterdag, 24 december 2016
Het team van uitgeverij Good Cook wenst jullie fijne feestdagen en een heel goed 2017. We kijken met trots terug op de mooie boeken die we afgelopen jaar hebben uitgegeven, en kijken met veel plezier uit naar de boeken die volgend jaar verschijnen! Lees meer

Recept: warme granaatappelwijn uit ‘De cocktailbar’
vrijdag, 23 december 2016
Welk drankje serveer jij deze feestdagen? Champagne, prosecco, eggnog, glühwein, cider of… cocktails? In het boek De cocktailbar staat alles wat je moet weten om 80 overheerlijke drankmixen te maken. Voor deze bijzondere variant op glühwein gebruik je o.a. granaatappelsap, rum, Cointreau en een scheutje gembersiroop. Als je het daar niet warm van krijgt! (Liever alcoholvrij? Kijk dan eens in De mocktailbar!) Lees meer

Recept: feestelijke pavlova uit ‘Sirocco’
vrijdag, 16 december 2016
Inspiratie nodig voor het kerstmenu? Neem eens een kijkje in Sirocco van Sabrina Ghayour. De feestelijke recepten vliegen je om de oren: gekaramelliseerde venkel met saffraanboter, lamsvlees met wortel & komijnrijst, geroosterde eend met specerijen… Maar ook desserts mogen met Kerstmis niet ontbreken. Maak bijvoorbeeld deze pavlova met munt, amandel & theesiroop en verbluf al je gasten! Vervang (vanwege het seizoen) de nectarines voor perziken uit blik. Lees meer

Cadeauboeken voor elk budget!
woensdag, 14 december 2016
Kookboeken zijn leuk om te geven – én om te krijgen! Voor iedereen die nog inspiratie zoekt voor de feestdagen hebben wij een aantal boekentips in drie prijscategorieën: onder €10, onder €20 en onder €30. Lees snel verder! Lees meer