Nieuws

Recept: donkere chocoladetaart uit ‘Cornersmith’
vrijdag, 20 januari 2017
Deze heerlijke chocoladetaart uit ‘Cornersmith’ is perfect om in het weekend te maken. De taart is van zichzelf al een waar feestdessert, maar als je helemaal de show wilt stelen, kun je gepocheerde peren en meringuesticks erbij serveren. Succes gegarandeerd! Lees meer

Nieuw: Kom in balans met 60 voedzame maaltijden
woensdag, 18 januari 2017
Kom in balans met 60 voedzame maaltijden Eten uit een kom, aan tafel of lekker in je eentje op de bank, barstensvol zalige ingrediënten is de trend die doorzet. Culturen over de hele wereld kennen gerechten die traditioneel in een kom worden geserveerd: van de Japanse rijst- en noedelkommen, de Koreaanse bibimbap tot Hawaïaanse poké bowls. Lees meer

Recept: Marokkaanse harira uit ‘Slow cooked’
vrijdag, 13 januari 2017
Auteur Olivia Andrews: Dit gerecht wordt traditioneel gegeten tijdens de Ramadan, maar deze Marokkaanse soep is ook perfect voor tijdens een koude winter. Doorgaans wordt de soep gemaakt met lamsvlees, maar kippendijen of runderlappen (stoofvlees) zijn een goed alternatief. Zolang je maar niet vergeet de kikkererwten een nacht te weken, is deze soep een eitje om te maken. De saffraan kun je prima weglaten. Lees meer

Recept: tropisch pittig sap uit ‘De slowjuice bar’
vrijdag, 6 januari 2017
Januari is dé maand bij uitstek om wat gezonder te leven. Het drinken van vers sap is een simpele manier om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen. Sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar, je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar helpt je hierbij op weg! Lees meer

Gezond het nieuwe jaar in!
maandag, 2 januari 2017
Gelukkig nieuwjaar! Start 2017 goed met deze gezonde titels van Good Cook en kom in balans! Lees meer