Nieuws

‘Zuur’ wint de Gouden Garde Publieksprijs!
vrijdag, 11 november 2016
Wauw, wat zijn we trots! Zuur van Bas Robben won gisterenavond de Gouden Garde Publieksprijs bij de verkiezing Kookboek van het Jaar 2016. Maar liefst 30% van de stemmen gingen naar het debuut van deze jonge kookboekenauteur! We willen jullie graag bedanken voor al jullie stemmen, reacties en felicitaties. Lees meer

Voorjaarsbrochure 2017
woensdag, 9 november 2016
Vers van de pers: onze voorjaarsbrochure 2017! We hebben weer mooie titels op de planning staan. Van boeken uit Rome en Sicilië tot bijen- en moestuinboeken en nog veel meer! Bekijk de digitale brochure op onze homepage. Lees meer

Nieuw: ‘Koffiekenner word je zo’
dinsdag, 8 november 2016
Koffiekenner word je zo Met Koffiekenner word je zo leer je alles over koffie en de edele kunst van het perfecte kopje koffie zetten. Proef het verschil in aroma’s en smaken tussen de diverse koffieboonsoorten, kies de juiste cafetière en andere apparatuur en bekwaam je in je vaardigheden gelijk aan een barista! Lees meer

Ontmoet Bas Robben tijdens de Kookboeken7daagse!
woensdag, 2 november 2016
Zaterdag 5 november start de Kookboeken7Daagse. Door het hele land zijn dan verschillende activiteiten rondom kookboeken. Uitgeverij Good Cook is natuurlijk ook van de partij! Bas Robben, auteur van het boek Zuur, gaat langs verschillende boekhandels en kookstudio’s om te signeren en hapjes (én drankjes) uit Zuur te laten proeven. Kijk hieronder wanneer je hem waar kunt ontmoeten! Lees meer

Nieuw: ‘breddos Tacos – het kookboek’
maandag, 31 oktober 2016
breddos Tacos – het kookboek De taco is terug van weggeweest en staat weer op de kaart: vele tacqueria’s, waar je echt overheerlijke taco’s kunt eten, openden de laatste jaren de deuren in New York, Berlijn, Londen en uiteraard ook in Nederland. Lees meer