Nieuws

‘Zuur’ en ‘Over Rot’ genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2016
maandag, 17 oktober 2016
Wauw, wat zijn we trots op ‘Zuur’ en ‘Over Rot’: beide kookboeken zijn in de race voor de titel ‘Kookboek van het Jaar 2016’! Lees meer

Recept: bloemkoolsoep met dukkah uit ‘Hemelse soepen’
donderdag, 6 oktober 2016
Nu de herfst écht begonnen, verlangen onze koude vingers naar verwarmende soepen. In ‘Hemelse soepen’ van Nicole Pisani en Kate Adams vind je meer dan 100 gezonde feel good soepen. Vandaag delen we het recept voor een herfstige soep: bloemkoolsoep! Lees meer

Boektrailer: ‘Zuur’ van Bas Robben
dinsdag, 4 oktober 2016
Nog één week te gaan voor ‘Zuur’ van Bas Robben verschijnt! We geven je graag een sneak preview van dit mooie kookboek. Lees meer

Nieuw: ‘Sauzen en smaakmakers’
donderdag, 15 september 2016
Sauzen en smaakmakers maak je eigen mosterd, harissa en chilisaus  Ketchup, mayonaise, sambal, mosterd, za’atar, kerriepoeder en nog veel meer. Onze koelkasten en voorraadkasten puilen uit met condimenten uit de winkel. De meeste van deze smaakmakers zijn of te zoet of te zout en bevatten uiteraard de nodige conserverings- en verdikkingsmiddelen. Lees meer

Ontmoet Sabrina Ghayour in Nederland en België!
vrijdag, 19 augustus 2016
In september komt Sabrina Ghayour naar Nederland en België, ter promotie van haar nieuwe boek Sirocco. Ze duikt de keuken in bij restaurant The Pool (NL) en het Paard van Troje (BE), geeft twee kookcursussen en sluit af met een demo en signeersessie bij Scheltema. Kijk hieronder voor het hele programma en reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt! Lees meer