Nieuws

Nieuw: 3 ingrediënten per cocktail
zaterdag, 4 juni 2022
Aan de hand van dit boek maak je de lekkerste cocktails met slechts 3 ingrediënten. De kracht van een cocktail ligt in de eenvoud. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Ga aan de slag en maak 60 cocktailrecepten in een handomdraai. Lees meer

Nieuw: Authentiek Japan thuis
dinsdag, 3 mei 2022
Maori Murota, auteur van dé succestitel Recepten uit Tokyo, leidt je from scratch door de Japanse keuken. Lees meer

Recept: In wasabi gemarineerde octopus met okra uit ‘Izakaya’
vrijdag, 15 april 2022
Vandaag een beetje Japanse inspiratie voor de Paasbrunch met de ‘tako-wasa’ uit Izakaya van Tim Anderson: stukjes in wasabi gemarineerde octopus met okra. Met een paar eenvoudige smaakmakers een heerlijk Japans gerecht. Lees meer

Nieuw: Manis van Francis Kuijk
dinsdag, 12 april 2022
Wie aan Francis Kuijk denkt, denkt aan de Indische keuken of aan Heel Holland Bakt. Manis verenigt beide en is het ultieme bakboek vol met zoete Indische lekkernijen. Lees meer

Recept: Ta’ameya: falafel van tuinbonen uit ‘Nistisima’
vrijdag, 8 april 2022
Veel mensen denken dat falafel altijd met kikkererwten wordt bereid, maar deze klassieke Egyptische falafel wordt van gedroogde tuinbonen (fava) gemaakt. Lees meer