Nieuws

Recept: sodabrood met zwarte bessen, geitenkaas, hazelnoot & rozemarijn uit ‘Time’
vrijdag, 2 november 2018
Collega Anne-Marij bakte deze week het super lekkere sodabrood met zwarte bessen, geitenkaas, hazelnoot & rozemarijn uit ‘Time’ van Gill Meller. We delen graag het recept met je! Lees meer

Nieuw: Kaaskenner word je zo
donderdag, 1 november 2018
Kaas, velen van ons eten het elke dag. Maar wat weet je er eigenlijk van? In ‘Kaaskenner word je zo’ neemt auteur Tristan Sicard je mee in de wereld  van kaas. Van de geschiedenis tot verschillende kaassoorten en misschien wel het belangrijkst het proeven en genieten. Want welke kaas serveer je nu op welk moment, hoe stel je het perfecte kaasplankje samen en wat voor drank serveer je erbij? Lees meer

Nieuwe auteur: Francis Kuijk
maandag, 22 oktober 2018
Blij nieuws! In voorjaar 2019 publiceert Francis Kuijk haar nieuwe kookboek bij Good Cook! Het onderwerp houden we nog éven geheim, dus blijf ons volgen om op de hoogte te blijven. Lees meer

Recept: Vietnamese rijstpapierrollen
vrijdag, 19 oktober 2018
Deze kleurrijke, ongelofelijk gezonde Vietnamese rijstpapierrolletjes zijn zo leuk en de variaties zijn eindeloos! Je kunt er werkelijk elke soort groente voor gebruiken, dus laat vooral je rechterhersenhelft aan het woord. Oefen het oprollen een paar keer, dan krijg je vast snel de smaak te pakken. Lees meer

Nieuw: My Asian Kitchen
woensdag, 17 oktober 2018
Elke liefhebber van de Aziatische keuken wordt blij van ‘My Asian Kitchen’, dat kan gewoon niet anders. Want als Asian foodlover ga je echt watertanden van de heerlijke bao-broodjes, summer rolls en curry’s die je er in terug vindt. Kortom een echte musthave voor dit najaar. Lees meer