Nieuws

Recept: Chocoladeletters met noten, fruit en bloemen uit ‘Strooigoed’
vrijdag, 30 november 2018
Ga jij Sinterklaas vieren? Verras met zelfgemaakte chocoladeletters! Kies de smaak chocolade en decoreer met noten, fruit en bloemen voor een extra feestelijk resultaat. Het recept komt uit ‘Strooigoed’. Lees meer

Voorjaarsbrochure 2019 is live!
donderdag, 22 november 2018
We zijn weer heel trots om jullie onze Voorjaarsbrochure 2019 te laten zien, met daarin de boeken die begin volgend jaar gaan verschijnen. Lees snel verder! Lees meer

Recept: mandarijn-negroni-granita uit ‘Suqar’
vrijdag, 16 november 2018
Deze zeer volwassen granita, de ijskoude versie van Gregs Malouf’s favoriete cocktail, vormt een genoeglijk einde – of juist het begin – van een maaltijd. Lees meer

Nieuw: Suqar
maandag, 12 november 2018
Oe la la, een pareltje, deze nieuwe titel van Greg & Lucy Malouf! Elke zoetekauw zal na het doorbladeren van ‘Suqar’ meteen boordevol inspiratie zitten om thuis aan de slag te gaan. En hoe heerlijk is het om eens iets anders uit de zoete Midden-Oosterse keuken te bakken dan de welbekende baklava. Denk bijvoorbeeld aan Labne-cheesecake met naar citrus ruikende bosbessen of dadels in kardemomkoffie. Dat wil je toch meteen uitproberen? Lees meer

Recept: bloemkoolwings met hete saus uit ‘Superveg’
vrijdag, 9 november 2018
Een van de meest geliefde snacks – chicken wings – kan worden getransformeerd tot een gezonder alternatief door bloemkool te gebruiken. Een heerlijk hapje voor op een feestje en ideaal als tv-snack vanavond! Lees meer