Nieuws

Recept: humba-baba ganoush uit ‘Het plezier van écht goed koken’
zaterdag, 13 mei 2023
Het plezier van écht goed koken
Het is vandaag internationale hummusdag! Ben jij, net als Alice Zaslavsky, dol op hummus én baba ganoush? Dit recept voor ‘Humba-baba ganoush’ uit ‘Het plezier van écht goed koken’ is een mix van beide dips. Heerlijk op toast met avocado, als dip bij Midden-Oosterse hoofdgerechten of rechtstreeks uit de koelkast. Lees meer

Nieuw: Big Mamma in 30 minuten
dinsdag, 25 april 2023
Big Mamma in 30 minuten
Komt je schoonmoeder onverwachts langs? Ontvang je je ex voor een 8e kans? Uitdaging aanvaard. Het populaire Big Mamma-team geeft haar geheimen prijs om snelle én ultra gastronomische gerechten op tafel te zetten. Open Big Mamma in 30 minuten, kook en geniet: het is tijd om je gezin, vrienden en (onverwachte) gasten te verrassen. Lees meer

Recept: mandarijn-negroni-granita uit ‘Suqar’
zondag, 23 april 2023
Deze zeer volwassen granita, de ijskoude versie van Gregs Malouf’s favoriete cocktail, vormt een genoeglijk einde – of juist het begin – van een maaltijd. Lees meer

Recept: Salade van speltpasta met garnalen, asperges en doperwten uit ‘Asperges’
zondag, 16 april 2023
Geniet volop van witte asperges nu ze in het seizoen zijn en varieer in je bereiding en gerechten. Probeer bijvoorbeeld eens deze warme salade van speltpasta met garnalen, asperges en doperwten. Lekker met een scheutje room (met cognac!) en ricotta. Lees meer

Nieuw: Dim Sum & Dumplings
donderdag, 13 april 2023
Dim Sum & Dumplings
Wie houdt er nu niet van dim sum en dumplings? Tongstrelend en verrassend van smaak maar hoe maak je thuis deze verwennerijen zelf? Karin Lei is letterlijk opgevoed tussen de diverse dim sum en dumplings door haar Taiwanese en Chinese horeca-ouders en laat met Dim Sum & Dumplings zien dat zelf maken echt loont. Lees meer