Nieuws

Rectificatie recept Kip Dopiaza uit ‘The Curry Guy Compleet’
maandag, 4 januari 2021
Helaas is in de eerste druk van ‘The Curry Guy Compleet’ een foutje geslopen bij het recept voor Kip Dopiaza op pagina 195. Graag delen we hier het juiste recept. Lees meer

Recept: Tiramisu-ijstaart
zaterdag, 19 december 2020
Wij hebben ‘m: het perfecte kersttoetje. Met deze tiramisu-ijstaart uit ‘IJs & co’ steel jij zeker de show. Voor een andere smaak kun je de marsala wijn ook vervangen door bijvoorbeeld rum, amaretto of Grand Marnier, of door koffie voor een alcoholvrije variant. Lees meer

Recept: Baharat-lamsrack met peterseliesalade en citroentahini uit ‘Sous-vide’
vrijdag, 11 december 2020
Het lamsrack komt uit de rug van het lam. Het magere vlees zit vast aan de ribben en heeft een laagje vet. Door dat vet en het bot krijgt het vlees een heerlijke smaak. Lamsrack wordt ook wel verkocht als lamscarré. Vraag je slager om de botjes te ‘frenchen’, dat betekent dat ze worden schoongekrabd met een mes. Lamsrack is een vrij kostbaar stukje vlees, dus het is heel slim om het sous-vide te garen. Zo weet je zeker dat het vlees mooi rosé blijft. Lees meer

Recept: Gevuld speculaas uit ‘Strooigoed’
vrijdag, 4 december 2020
Het heerlijk avondje is bijna hier! En dus mag de gevulde speculaas niet ontbreken. Duik nog snel de keuken in om deze knapperige speculaas met boterzachte amandelspijs te maken. Daar wil je direct je tanden in zetten… Lees meer

Voorjaarsbrochure 2021 is live!
woensdag, 25 november 2020
Al kokend komen we de feestdagen door. Toch kijken we reikhalzend uit naar 2021. Met trots presenteren we de 7 nieuwe titels die vanaf januari gaan verschijnen. Lees meer