Nieuws

Nieuw: Vegan zuivel
dinsdag, 24 september 2019
Veganisme is niet meer weg te denken anno 2019 en is een keuze die steeds meer mensen maken. Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische zuivelvervangers te maken. Dit praktische boek laat niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers nooit vervelen.   Lees meer

Recept: ingemaakte groene tomaten uit ‘Olie, azijn, zout & zuur’
vrijdag, 20 september 2019
Deze ingemaakte groene tomaten zijn een ideaal recept voor het verwerken van onrijpe tomaten. Heerlijk op brood, bij burgers of hotdogs. Ze doen het ook goed als garnering bij een bloody mary. Lees meer

Nieuw: Olie, azijn, zout & zuur
woensdag, 18 september 2019
De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met ‘Olie, azijn, zout & zuur’ leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten, geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten, kruidenmengsels en meer.   Lees meer

Recept: Clafoutis uit ‘Provence’
vrijdag, 13 september 2019
Clafoutis is natuurlijk een echte klassieker als het gaat om de Franse keuken en dus vind je dit recept zeker ook in kookboek ‘Provence’. Een clafoutis is een gebakken eierbeslag dat over allerlei fruit kan worden geschonken, ideaal voor elk seizoen. Nu de kersen minder goed verkrijgbaar zijn kun je deze zoete traktatie ideaal maken met bramen of Hollandse pruimen want die zijn op dit moment op z’n lekkerst. Lees meer

Nieuw: Provence
donderdag, 12 september 2019
De Provençaalse keuken is een van de meest populaire regiokeukens van Frankrijk en nu is het boek ‘Provence’ met heerlijke siezoensrecepten uit Zuid-Frankrijk overal verkrijgbaar. Lees meer