Ontdek de nieuwe titels in onze Zomerbrochure 2019!

maandag, 8 april 2019

Hij is er, onze zomerbrochure! Met daarin de boeken die deze zomer bij Good Cook gaan verschijnen. Lees snel verder!

Hij is weer live, onze nieuwe brochure. Je bladert ‘m hier door.

Juni

Infused water

Infused water biedt 50 recepten voor koude en warme dranken en is ingedeeld in drie hoofdstukken: verfrissende -, herstellende – en rustgevende watertjes. 50 waters voor elk seizoen en elke gelegenheid. De ochtend na een feestje knap je aanzienlijk sneller op met een glas water waaraan je kurkuma, gember en sinaasappel hebt toegevoegd. Voel je energieker na het drinken van een glas water met basilicum, peer en zwarte peper en zak lekker weg bij een glas water met frambozen, gember en kardemom.

 

Let’s Make BBQ Great (Again)

Steek de barbecue aan en rock-‘n-roll met Let’s Make BBQ Great (Again), het meest originele boek voor de barbecueliefhebber. Naast praktische informatie over het gebruik van The Bastard, en andere keramische barbecues, geeft dit boek meer dan 90 steengoede barbecue-recepten, ingedeeld op bijzondere momenten die er echt toe doen.

 

Rijst & co

Haal meer uit rijst met Rijst & co en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor. Maak de ultieme pilav, of koop dessertrijst om overheerlijke nagerechten op basis van rijst te maken. De recepten in Rijst & co laten zien dat rijst een van de meest veelzijdige producten ter wereld is.

 

Juli

Chinese Takeaway

De Chinese keuken is – zeker in de vorm van de afhaalchinees – nog altijd zeer geliefd in ons land. Van eenvoudige gerechten als kip met hoisinsaus en krokant gebakken tofu tot en met overheerlijk Chinees slow food als char siu (geroosterd varkensvlees) en Chinese custardtaartjes. Kwoklyn Wan, opgegroeid in de keuken van een Chinees restaurant in het Verenigd Koninkrijk, deelt in Chinese Takeaway meer dan 70 favoriete gerechten.

 

Augustus

Over Rot

Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid van gefermenteerde producten: haal meer uit je huisgemaakte miso, zuurkool en zwartebonensaus. Meneer Wateetons neemt je wederom mee in de wondere wereld van voedselveranderende microben. Over Rot is vlot en met humor geschreven en bejubeld in de pers. Over Rot wordt beschouwd als hét Nederlandse standaardwerk over fermenteren.

Boeken

Infused water

ISBN: 9789461432155
Over Rot 2.0

ISBN: 9789461432162